Διεθνή

Κορονοϊός Νέα Υόρκη: Το συγκλονιστικό εξώφυλλο του «Τhe New Yorker»

Κορονοϊός Νέα Υόρκη: Το συγκλονιστικό εξώφυλλο του «Τhe New Yorker»
Κορονοϊός Νέα Υόρκη: Ο διάσημος σκιτσογράφος Chris Ware αποτύπωσε στο εξώφυλλο του περιοδικού «The New Yorker» την σκληρή πραγματικότητα που ζουν καθημερινά γιατροί και νοσηλευτές.

Κορονοϊός Νέα Υόρκη: Αφιερωμένο στην καθημερινή μάχη που δίνουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό σε όλον τον κόσμο, είναι το εξώφυλλο του περιοδικού The New Yorker. Με φόντο το μαύρο ρεκόρ θανάτων, τις εφιαλτικές προβλέψεις για εκατοντάδες χιλιάδες θύματα και ενώ η πανδημία συνεχίζει να χτυπά αλύπητα και τις ΗΠΑ, ο διάσημος σκιτσογράφος Chris Ware αποτύπωσε στο εξώφυλλο του περιοδικού «The New Yorker» την σκληρή πραγματικότητα που ζουν καθημερινά γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στα νοσοκομεία του πλανήτη, δίνοντας μάχη σώμα με σώμα με τον κοροναϊό.

Στο συγκινητικό αυτό σκίτσο, ο Ware δημιουργεί ένα σκηνικό χάους σε ένα νοσοκομείο πρώτης γραμμής, όπου όλα εκτυλίσσονται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και μια γιατρός με μάσκα και πλαστικά γάντια,  ανοίγει για μια στιγμή το κινητό για να δει την οικογένειά της να της χαμογελά και να την περιμένει να γυρίσει πίσω.

Δείτε παρακάτω το συγκλονιστικό εξώφυλλο του New Yorker:

76.049 κρούσματα κορονοϊού στη Νέα Υόρκη

Παρά τις διαβεβαιώσεις του Ντόναλντ Τραμπ οι εικόνες μέσα από τα νοσοκομεία της Νέα Υόρκης σοκάρουν. Οι γιατροί δηλώνουν σε απόγνωση και απελπισμένοι εκλιπαρούν για αναπνευστήρες και άλλα υλικά για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το τσουνάμι των ασθενών, την ώρα που οι νεκροί στη Νέα Υόρκη έχουν ξεπεράσει τους 1.000 και τα κρούσματα στην πόλη τα 43.119. Η Πολιτεία της Νέας Υόρκης μέχρι το βράδυ της Τρίτης μετρούσε 76.049 κρούσματα κορονοϊού και 1.550 άνθρωποι είχαν πεθάνει από τη νόσο.

hospitalnewyork

 «Εμπόλεμη ζώνη»

Ο Τραμπ παίζοντας το επικίνδυνο παιχνίδι του έριξε το φταίξιμο στον κυβερνήτη Κουόμο και την ίδια ώρα εικόνες σαν κι αυτές κάνουν τον γύρο του κόσμου: Εικόνες από το νοσοκομείο Brookdale στο Μπρούκλιν. Νεοϋορκέζοι στους διαδρόμους του νοσοκομείου με γιατρούς και νοσηλευτές να μην ξέρουν τι να κάνουν. Το νοσοκομείο με 370 κρεβάτια είναι όχι απλά πλήρες αλλά ξεχειλίζει από ασθενείς. Μια γιατρός σε απελπισία περιέγραψε το νοσοκομείο ως εμπόλεμη ζώνη! hospitalnewyork1

«Αυτή είναι μια εμπόλεμη ζώνη. Μια ιατρική εμπόλεμη ζώνη», δήλωσε η Dr. Arabia Mollette που εργάζεται στα επείγοντα. «Κάθε μέρα ζω τον πόνο την απόγνωση και τις απίστευτες ελλείψεις», λέει ακόμα. Αυτή την στιγμή στο νοσοκομείο είναι σύμφωνα με την γιατρό 100 ασθενείς με επιβεβαιωμένο κορονοϊό και άλλα 70 ύποπτα κρούσματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments