Lifestyle

Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Ο τραγουδίστρια “προπονεί” τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ

Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Ο τραγουδίστρια “προπονεί” τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ
Ειρήνη Παπαδοπούλου - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Η γνωστή τραγουδίστρια βγάζει το λάδι του διεθνή γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.

Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Η γνωστή τραγουδίστρια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και με την εμφάνιση της. Είναι μια γυναίκα που προσέχει την εικόνα της. Όταν βλέπει κάποιος μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι γυμνάζεται εντατικά σε καθημερινή βάση. Η “μπουλντόζα” δεν σταματάει την γυμναστική ούτε στην περίοδο της καραντίνας.

Η…μπάλα φαίνεται πως έχει πάρει και τον σύντροφο της. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν έχει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ καθώς το πρωτάθλημα, αλλά και όλες οι δραστηριότητες έχουν σταματήσει μέχρι να τελειώσει η πανδημία. Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου κάνει ασκήσεις στην παραλία υπό την επίβλεψη της συντρόφου του που είναι και ιδιαίτερα απαιτητική μαζί του.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram. Σε αυτή είναι αγκαλιά με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και έβαλε την εξής λεζάντα: «Γιατί χαίρεται πάντα η coach όταν μου βγάζει το λάδι». Αξίζει να σημειωθεί ότι η τραγουδίστρια είχε λάβει μέρος στο πρώτο Survivor και είχε ξεχωρίσει για τη δύναμη και τις επιδώσεις της.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments