Lifestyle

Τζένη Καρέζη γάμος: Μια σπάνια φωτογραφία είδε το φως της δημοσιότητας

Τζένη Καρέζη γάμος: Μια σπάνια φωτογραφία είδε το φως της δημοσιότητας
Τζένη Καρέζη γάμος: Το φως της δημοσιότητας είδε μια φωτογραφία από τον γάμο της γνωστής ηθοποιού με τον Ζάχο Χατζηφωτίου.

Τζένη Καρέζη γάμος: Η αγαπημένη ηθοποιός πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες. Ωστόσο και η ίδια της η ζωή ήταν σαν ταινία. Η Τζένη Καρέζη έζησε ένα μεγάλο έρωτα με τον Ζάχο Χατζηφωτίου. Το ζευγάρι ένωσε τη ζωή του με τα δεσμά του γάμου. Μάλιστα, η τελετή ήταν ένα μεγάλο κοσμικό γεγονός για την κοινωνία εκείνης της εποχής. Συγκεκριμένα  παντρεύτηκαν στις 7 Μαΐου του 1962 στην εκκλησία της Αγίας Φιλοθέης, μπροστά σε 500 καλεσμένους τους και 5.000 απρόσκλητους φαν της ηθοποιού οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ναό.

Οι μαρυτίριες της εποχής αναφέρουν ότι οι σκηνές που διαδραματίστηκαν ήταν πρωτόγνωρες για την εποχή. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κόσμος έσκιζε το νυφικό της Καρέζη για να πάρουν ένα κομμάτι σαν αναμνηστικό. Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να γλιτώσει τη νύφη, να ανοίξει τους δρόμους και να συγκρατήσει τα πλήθη για να μπορέσει να φύγει από την εκκλησία το ζευγάρι.

Φυσικά, του γάμου ακολούθησε δεξίωση, στο ξενοδοχείο Auberge στην Βαρυμπόμπη με καλεσμένη όλη την κοσμική και καλλιτεχνική Αθήνα εκτός της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Από τη δεξίωση αυτή, ο δημοσιογράφος και συλλέκτης Άρης Λουπάσης δημοσιεύει σήμερα στο instagram μια φωτογραφία, με την Τζένη Καρέζη, τον Ζάχο Χατζηφωτίου και τον Έλληνα μεγιστάνα Σταύρο Νιάρχο ο οποίος ήταν καλεσμένος στο γάμο.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments