Lifestyle

Κατερίνα Μουτσάτσου κορωνοϊός: «Και οι τρεις στην οικογένειά μου κολλήσαμε τον ιό»

Κατερίνα Μουτσάτσου κορωνοϊός: «Και οι τρεις στην οικογένειά μου κολλήσαμε τον ιό»
Κατερίνα Μουτσάτσου κορωνοϊός: Η ηθοποιός και σεναριογράφος περιγράφει τις ημέρες που μαζί με τον άντρα της και το παιδί τους έζησαν τη φονική νόσο.

Κατερίνα Μουτσάτσου κορωνοϊός: Καλεσμένη διαδικτυακά στην πρωινή εκπομπή του Alpha και της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» βρέθηκε σήμερα το πρωί η ηθοποιός και σεναριογράφος, Κατερίνα Μουτσάτσου. Η ίδια εξήγησε στην παρουσιάστρια πως έχει η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μιας και μένει εδώ και αρκετά χρόνια στο Λος Άντζελες.

Όπως αποκάλυψε θεωρεί πως τόσο η ίδια όσο ο σύζυγός της και το παιδί της πέρασαν τη νόσο – καθώς δεν πήγαν σε κάποιον γιατρό να εξεταστούν ειδικώς – και περιγράφει πως έζησε όλη αυτή τη περιπέτεια.«Είμαι στην Καλιφόρνια 12 χρόνια, δεν είχα αρρωστήσει σχεδόν ποτέ. Εδώ βλέπουμε νούμερα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τον Φεβρουάριο, το παιδί μου, ο σύζυγός μου και εγώ αρρωστήσαμε πάρα πολύ και οι τρεις. Πήγαμε στον γιατρό και το θεώρησαν γρίπη. Εμείς είμαστε πεπεισμένοι ότι περάσαμε τον ιό.

Εγώ ειδικά είχα τα χειρότερα συμπτώματα. Εγώ θέλω να κάνω τώρα ένα τεστ να δω ότι έχω τα αντισώματα. Είμαι σίγουρη, ήταν τόσο βίαιο. 31 Ιανουαρίου αρρώστησε το παιδί, δυο μέρες μετά ο σύζυγος. Τους φρόντιζα για άλλες δυο μέρες και μετά έπεσα εγώ τέζα. Δεν έχω ξαναπεράσει κάτι τέτοιο. Πυρετό για καμιά δεκαριά μέρες. Αυτός ο βήχας… Δε μπορώ να τον περιγράψω. Εμείς το λέγαμε αστεία μήπως έχουμε τον κορωνοϊό, οι γιατροί το αντιμετώπισαν σαν γρίπη. Οι γιατροί έδωσαν στον σύζυγό μου το φάρμακο για τη γρίπη και δεν τον έπιασε καθόλου. Ακόμα και αυτό για εμένα ήταν απόδειξη ότι δεν ήταν γρίπη. Ήταν λες και δεν το πήρε. Θέλω να κάνω το τεστ και είναι πάρα πολύ δύσκολο», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μουτσάτσου.

Αναφερόμενη στα μέτρα που εφαρμόζονται στο Λος Άντζελες για τον περιορισμό της νόσου τόνισε ότι«εδώ, μία ή δύο ημέρες μετά την Ελλάδα έκλεισαν τα πάντα. Κανένας άνθρωπος στον πλανήτη δεν έχει ζήσει ξανά κάτι τέτοιο. Είναι πρωτοφανές, πρωτόγνωρο και ελπίζω να είναι προσωρινό. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και να έχουμε τα μάτια μας ανοικτά για το μετά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments