Video

My Style Rocks Λάκης Γαβαλάς: “Το κράτος μου πήρε όλα τα χρήματα της εκπομπής”

My Style Rocks Λάκης Γαβαλάς: “Το κράτος μου πήρε όλα τα χρήματα της εκπομπής”
My Style Rocks Λάκης Γαβαλάς: Ο γνωστός σχεδιαστής αποκάλυψε ότι το κράτος του πήρε όλα τα χρήματα που έλαβε από την εκπομπή για τα χρέη που τον βαραίνουν.

My Style Rocks Λάκης Γαβαλάς: Ο γνωστός σχεδιαστής αντιμετώπισε πολλά οικονομικά προβλήματα. Μάλιστα, για ένα χρονικό διάστημα είχε μπει στην φυλακή. Τα χρέη που τον βαραίνουν είναι ακόμα πολλά, αλλά ένα μικρό μέρος τους αποπληρώθηκε από το My Style Rocks. Ο δημιουργός βρίσκεται στην κριτική επιτροπή της εκπομπής τη φετινή σεζόν.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι μόλις έγινε γνωστό ότι θα είναι στο My Style Rocks το κράτος δέσμευσε την αμοιβή του. «Θα σας πω κάτι που είναι δραματικό αλλά και ευχάριστο μαζί. Στο My Style Rocks που ήμουν ως τώρα, ότι χρήματα πήρα, όλα τα χρήματά μου μού τα πήραν.Τη δεύτερη μέρα που ξεκίνησαν τα γυρίσματα ήρθαν από το κράτος και είπαν ότι είναι δεσμευμένα τα χρήματα του Γαβαλά. Πήραν τα χρήματα, έχουν πάρει ακίνητα, μακάρι να πάρουν και όλα τα άλλα. Το χρέος δεν τελειώνει γι’ αυτούς. Νόμιζα πως αυτό το κράτος θα ήταν πιο μοντέρνο», εξομολογήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν στην φυλακή. «Μην ξεχνάς ότι έχω κάνει και 15 μήνες φυλακή. Αυτή η φυλακή τώρα είναι υπερλουσάτη, σε σχέση με αυτήν που έχω ζήσει και για τον λόγο που την έζησα. Γιατί ο λόγος τώρα είναι άλλος, διαφορετικός..», ήταν τα λόγια του στην εκπομπή “Πρωινό”.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments