Ελλάδα

Κάτια Δανδουλάκη μένουμε σπίτι: Η ηθοποιός στέλνει το δικό της μήνυμα για την καμπάνια «Μένουμε σπίτι» [vid]

Κάτια Δανδουλάκη μένουμε σπίτι: Η ηθοποιός στέλνει το δικό της μήνυμα για την καμπάνια «Μένουμε σπίτι» [vid]
Κάτια Δανδουλάκη μένουμε σπίτι: «Όλη αυτή η φουρτούνα που μας βρήκε μάς έδωσε και πολλές ευκαιρίες», αναφέρει μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Κάτια Δανδουλάκη μένουμε σπίτι: H αγαπημένη ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη στέλνει το δικό της μήνυμα ενισχύοντας την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Σε βίντεο που ανέβασε η ηθοποιός, μιλάει για την καθημερινότητά της στην καραντίνα και εστιάζει στις θετικές πλευρές. Όπως λέει μεταξύ άλλων:

«Όλη αυτή η φουρτούνα που μας βρήκε μάς έδωσε και πολλές ευκαιρίες. Να ξεκουραστούμε, να κοιμηθούμε -προσωπικά εγώ το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ…» ωστόσο συνεχίζει και αναφέρεται σε όλα τα οφέλη που έχει αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση λέγοντας το εξής: «Μας έδωσε ευκαιρία να σκεφτούμε, γιατί δεν προλαβαίναμε μέσα σε όλη αυτή την τρέλα, να οργανώσουμε τον εαυτό μας, τον οργανισμό μας, τη σκέψη μας, την καθημερινότητά μας, για να μπορούμε, όταν θα βγούμε από αυτό το τούνελ, να χαρούμε το φως».

Η κ.Δανδουλάκη προσθέτει ότι έχει βρει πολλούς τρόπους να γεμίζει τον χρόνο της στην καραντίνα, όπως βιβλία και ταινίες, ενώ παράλληλα τακτοποιεί τις ντουλάπες και τα συρτάρια της και πάνω απ’ όλα κάνει αυτή τη σκέψη: «Ότι με περιμένει κάποια στιγμή, όπως όλους μας, το φως, αρκεί να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, να αγαπήσουμε τους άλλους, να σεβόμαστε αυτά που μας λένε».

Στη θεματική ιστοσελίδα της ΕΡΤ www.ert.gr/menoume-spiti-gia-osous-agapame/ οι επισκέπτες μπορούν να δουν τα μηνύματα γνωστών Ελλήνων, που μας καλούν να μείνουμε σπίτι, προφυλάσσοντας την υγεία μας και την υγεία των αγαπημένων μας προσώπων.

Ήδη στην καμπάνια της ΕΡΤ συμμετέχουν ο Νίκος Δήμου, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Αθανάσιος Τσακρής, ο Χρήστος Λούλης, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Θεοδόσης Τάσιος, η Βούλα Πατουλίδου, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Μαρία Ευθυμίου και ο Γιάννης Μπέζος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments