Ελλάδα

Κορωνοϊός παραλία Πάτρας: Κλείνει από 4 Απριλίου για 14 ημέρες

Κορωνοϊός παραλία Πάτρας: Κλείνει από 4 Απριλίου για 14 ημέρες
Κορωνοϊός παραλία Πάτρας: Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε το κλείσιμο της παραλίας για τη μη εξάπλωση του ιού.

Νίκος Χαρδαλιάς παραλία Πάτρας: Από αύριο Σάββατο 4 Απριλίου και για 14 ημέρες τίθεται σε ισχύ το μέτρο της απαγόρευσης κίνησης πολιτών στο Νότιο Πάρκο και στην Πλαζ της Αγυιάς της Πάτρας, όπως έκανε γνωστό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Παράλληλα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έκανε γνωστό ότι 121 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στο επιβατηγό πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος και 216 αρνητικοί στον ιό.

Υπενθυμίζεται ότι στη σημερινή καθιερωμένη ενημέρωση για τη πορεία του κορωνοιού στη χώρα μας ο λοιμωξιολόγος και εκπροσώπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσίοδρας, ανακοίνωσε 99 νέα κρούσματα τα οποία επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των πολιτών που έχουν νοσήσει να ανέρχεται πλέον σε 1.613. Επίσης οι νεκροί ανέρχονται στους 59 μέχρι και αυτή τη στιγμή, ενώ οι διασωληνωμένα είναι 91 άτομα, 23 εκ των οποίων γυναίκες. Η μέση ηλικία των διασωληνώμενων είναι τα 66 έτη.

Η ανακοίνωση του Νίκου Χαρδαλιά:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments