Lifestyle

Μαρία Τζομπανάκη κορονοϊός: «Δεν είναι μπόρα αυτό που ζούμε, είναι τσουνάμι παγκοσμίως» [vid]

Μαρία Τζομπανάκη κορονοϊός: «Δεν είναι μπόρα αυτό που ζούμε, είναι τσουνάμι παγκοσμίως» [vid]
Μαρία Τζομπανάκη κορονοϊός: «Δεν είναι μπόρα αυτό που ζούμε, είναι τσουνάμι παγκοσμίως» εξήγησε, χαρακτηρίζοντας πρωτοφανές όλο αυτό που συμβαίνει σε μία πόλη 20 εκατομμυρίων ανθρώπων, τη Νέα Υόρκη.

Μαρία Τζομπανάκη κορονοϊός: Η ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη, που πλέον ζει στη Νέα Υόρκη με τον άντρα της, δίνει τη δική της εικόνα για τον κορονοιό μιλώντας στο κανάλι ΚΡΗΤΗ TV. «Δεν είναι μπόρα αυτό που ζούμε, είναι τσουνάμι παγκοσμίως» εξήγησε, χαρακτηρίζοντας πρωτοφανές όλο αυτό που συμβαίνει σε μία πόλη 20 εκατομμυρίων ανθρώπων, τη Νέα Υόρκη. «Δεν υπάρχει επαρκής εξοπλισμός για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, δεν υπάρχουν ούτε αναπνευστήρες» τόνισε, ενώ αποκάλυψε ότι νοσούν αρκετοί Κρητικοί και αρκετοί Έλληνες γνωστοί της εκεί ενώ συνέχισε: «Οι άνθρωποι είναι φοβισμένοι στα διαμερίσματά τους, τα αυτοκίνητα είναι ελάχιστα η κίνηση έχει μειωθεί, η Times Square είναι έρημη!»

«Κάποιοι εξακολουθούν να κυκλοφορούν χωρίς μάσκες»

 «Δεν έχουν παρθεί αυστηρά μέτρα, δεν υπάρχει καθολική απαγόρευση» εξήγησε. Η κίνηση έξω στους δρόμους, όπως ανέφερε, μπορεί να έχει μειωθεί, τα σούπερ μάρκετ να έχουν αδειάσει, ωστόσο οι άνθρωποι εξακολουθούν να κυκλοφορούν χωρίς μάσκες και πολλά καταστήματα να παραμένουν ανοιχτά. «Δεν πήραν στα σοβαρά από την αρχή όλο αυτό που συνέβαινε» τόνισε.

«Θα περίμενε κανένας ότι χώρες που είναι πιο φτωχές και υποανάπτυκτες θα είχαν περισσότερα κρούσματα, ή θα κινδύνευαν περισσότεροι άνθρωποι από αυτό. Κανένας δεν περίμενε όμως, από μία τέτοια χώρα και μία τέτοια πόλη να παρουσιάζει μία τέτοια εικόνα» ανέφερε.

«Είχα βγάλει εισιτήριο για το Πάσχα. Με έδιωχνε ο άντρας μου, αλλά δεν τον άκουσα, δεν ήθελα να τον αφήσω μόνο του» αποκάλυψε η ίδια. «Ήξερα ότι το παιδί μου, ο Ορφέας (σ.σ. Αυγουστίδης) είναι καλά και τα αδέρφια μου. Αλλά πλέον σταμάτησαν οι πτήσεις. Θα αισθανόμουν σίγουρα πιο ασφαλής στην Ελλάδα» κατέληξε.

Οι Έλληνες πιστεύω ότι έχουν καταλάβει ότι υπάρχει ένας κοινός εχθρός, οι Έλληνες υπακούσαμε και αν συνεχίσουμε να το κάνουμε χωρίς πονηριές, η Ελλάδα θα είναι στην κορυφή της πυραμίδας. Οι Κρητικοί ας ακούσουν λίγο περισσότερο» Σε ερώτηση της δημοσιογράφου σε ποιο μέρος της Κρήτης «ταξιδεύει» για να παίρνει δύναμη η ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη απάντησε: «Στον Ψηλορείτη και στον γιο μου, τον Ορφέα!»

Υπενθυμίζεται πως πριν από περίπου τέσσερα χρόνια η ηθοποιός παντρεύτηκε με τον Γιάννη Βόλβη, έναν διακεκριμένο επιστήμονα που ζει από τα 18 του στη Νέα Υόρκη. Εγκαταστάθηκαν σ’ ένα άνετο loft και η Μαρία έστησε εκεί με πολλή αγάπη το νέο τους σπίτι. Κάποιοι θα νόμιζαν ότι ήρθε η εποχή ν’ απολαύσει τις χαρές που της προσφέρει η νέα της ζωή. Βόλτες, ψώνια, ταξίδια. Ωστόσο πέρσι είχε αποκαλύψει μέσα από μια φωτογραφία της στο facebook πως έκανε ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο «Για την Ελλάδα» στον ραδιοφωνικό σταθμό Cosmos fm New York!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments