Διεθνή

Γερμανία κορωνοϊός νεκροί κρούσματα: 246 θάνατοι – 4.974 νοσούντες τις τελευταίες 24 ώρες

Γερμανία κορωνοϊός νεκροί κρούσματα: 246 θάνατοι – 4.974 νοσούντες τις τελευταίες 24 ώρες
Γερμανία κορωνοϊός νεκροί κρούσματα: Κατά 246 αυξήθηκε ο αριθμός των θυμάτων από κορωνοϊό στη Γερμανία με τον συνολικό αριθμό των πολιτών που έχουν χάσει τη ζωή τους στη χώρα να ξεπερνά πλέον τους 2.000.

Γερμανία κορωνοϊός νεκροί κρούσματα: Ο αριθμός των θανάτων εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού αυξήθηκε κατά 246 στη Γερμανία για να φθάσει τους 2.107 το τελευταίο 24ωρο, ενώ επιβεβαιώθηκαν άλλα 4.974 κρούσματα μόλυνσης, αυξάνοντας το σύνολο στα 108.202 σήμερα, σύμφωνα με δεδομένα που συγκεντρώνει και δημοσιοποιεί στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ.

Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη ημέρα ανόδου τόσο των θανάτων εξαιτίας της COVID-19, όσο και των κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, έπειτα από τέσσερις συναπτές ημέρες μείωσης, δείχνουν τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ, το οποίο είναι ειδικευμένο στην αντιμετώπιση των μολυσματικών ασθενειών.

Μάικ Πομπέο: Περιμένουμε από τη Γερμανία συντονισμένη επανεκκίνηση της οικονομίας

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο δηλώνει πως «από τη Γερμανία θέλουμε συντονισμένη επανεκκίνηση της οικονομίας» και προσθέτει ότι μετά την υγειονομική κρίση, χρειάζεται κοινή απάντηση σε οικονομικό επίπεδο. «Βρισκόμαστε σε στενή επαφή με την γερμανική κυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα. Αυτό που περιμένουμε από τη Γερμανία είναι να κάνει αυτό που κάνουμε εδώ και πολλές δεκαετίες μαζί: να δώσει συντονισμένη απάντηση, να προωθήσει τη συντονισμένη επανεκκίνηση της οικονομίας», δηλώνει ο Μάικ Πομπέο στην εφημερίδα Bild και προσθέτει ότι οι δύο χώρες ανταλλάσσουν «με μεγάλη διαφάνεια» και συστηματικά πληροφορίες, «προκειμένου να στηρίξουμε τους πολίτες μας σε αυτή την κρίση και να διαφυλάξουμε την ευημερία μας». Μέχρι τώρα, έχουμε «εξαιρετική συνεργασία και δεν περιμένω αυτό να αλλάξει στο μέλλον», αναφέρει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments