Video

Αποχώρηση μάστερ σεφ: Η αδερφή του Ηρακλή αποκαλύπτει το παρασκήνιο της αποχώρησής του

Αποχώρηση μάστερ σεφ: Η αδερφή του Ηρακλή αποκαλύπτει το παρασκήνιο της αποχώρησής του
Αποχώρηση μάστερ σεφ: Χαμένος στην μονομαχία αποχώρησης βγήκε χθες βράδυ ο Ηρακλής, φεύγοντας από το ριάλιτι μαγειρικής με κατεβασμένο κεφάλι.

Αποχώρηση μάστερ σεφ: Ο Ηρακλής Αποστολίδης ήταν τελικά αυτός που αποχώρησε χθες από το σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής. Ο νεαρός δεν κατάφερε να μπει στην πολυπόθητη 10αδα του διαγωνισμού χάνοντας στην δοκιμασία αποχώρησης, μιας και το δικό τους πιάτο ήταν χειρότερο από αυτό των δύο αντιπάλων του.

Οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος δοκίμασαν τα πιάτα των τριών παικτών που είχαν τεθεί υποψήφιοι προς αποχώρηση και έκριναν με αρκετή δυσκολία το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο καταδίκασε τον Ηρακλή, έναν παίκτη που είχε βρεθεί και άλλες φορές σε αυτή τη θέση όμως είχε γλιτώσει και παραμείνει στο σπίτι.

Η αδερφή του Ηρακλή – του παίκτη που αποχώρησε από το MasterChef 4 με αποτέλεσμα να «κλείσει» η τελική δεκάδα του παιχνιδιού – μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκαλύπτοντας το άγνωστο παρασκήνιο της αποχώρησή του αδελφού της. «Σίγουρα ξαφνιαστήκαμε. Περιμέναμε ότι θα συνέχιζε ακόμη πιο πολύ, θα παρέμενε στο παιχνίδι. Βέβαια βλέπαμε πως το τελευταίο διάστημα τον είχε καταβάλει ο εγκλεισμός, αλλά δεν πιστεύαμε πως θα έφευγε. Η αλήθεια είναι πως μας στενοχώρησε αρκετά το αποτέλεσμα».

Η δεκάδα που θα διαγωνιστεί για να φτάσει στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής του Star περιλαμβάνει τους: Σταύρο Γεωργίου, Σταύρο Βαρθαλίτη, Μαρία Μπέη, Κώστα Νταλιάνη, Κατερίνα Λένη, John Levi Reano, Διονύση Πρώιο, Γιώργο Λασκαρίδη, Δημήτρη Χέλμουτ Μπέλλο και Ντέμη Γεωργίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments