Video

Μάρω Λύτρα Κώστας Καραφώτης: «Δεν μιλάμε πια – Έγιναν πολλά μέσα στο παιχνίδι»

Μάρω Λύτρα Κώστας Καραφώτης: «Δεν μιλάμε πια – Έγιναν πολλά μέσα στο παιχνίδι»
Μάρω Λύτρα Κώστας Καραφώτης: Η τραγουδίστρια τα έχει αφήσει όλα πίσω της, μένει μόνιμα στον Καναδά και εργάζεται πλέον ως νοσοκόμα.

Μάρω Λύτρα Κώστας Καραφώτης: Την ζωή της στον Καναδά περιέγραψε η άλλοτε τραγουδίστρια στην εκπομπή του STAR, στη «Φωλιά των Κου Κου». Η Μάρω Λύτρα αναφέρθηκε εκτενώς στο κεφάλαιο Καναδάς, την χώρα όπου γεννήθηκε και τα τελευταία χρόνια ζει και πάλι μόνιμα πραγματοποιώντας εκεί μια διαφορετική ζωή από αυτή που άφησε στην Ελλάδα.

Στην συνέντευξή της αναφέρθηκε επίσης και στην σχέση που είχε με τον τραγουδιστή, Κώστα Καραφώτη και το γλογερό ειδύλλιο που είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους κατά την κοινή παρουσία στο ριάλιτι τραγουδιού του ANT1, «Fame Story»

Έγιναν πολλά μέσα σε αυτό το παιχνίδι και η αλήθεια είναι ότι τα ζήσατε κι εσείς μαζί μου. Είχα κάτι γλυκό, αλλά και μια πίκρα μέσα μου. Καταρχήν εκεί χώρισα, πώς να το ξεχάσουμε αυτό. Ήμουν μαλ…ς! Τώρα είμαι πιο ειλικρινής με τον εαυτό μου και το είδα πια με άλλα μάτια», είπε αρχικά η Μάρω Λύτρα και συνέχισε: «Ήμουν άνθρωπος που έλεγα ότι δεν μετανιώνω, αλλά ήταν λάθος. Το έβλεπα και γελούσα, αλλά άλλες στιγμές έλεγα “ωχ θεέ μου”.

Αν ήμουν λίγο πιο έξυπνη, αν έκανα focus μόνο στη δουλειά μου και δεν ήμουν με την καρδιά στα χέρια, όλα μπορεί να ήταν αλλιώς. Στα πρώτα επεισόδια ήμουν αφοσιωμένη στο τραγούδι, όμως, όσο περνούσε ο καιρός έδινα αλλού προτεραιότητα κι “έπεφτα”. Ανέβηκαν τα ερωτικά κι έπεσαν τα τραγουδιστικά. Αυτό θα το άλλαζα. Δεν μετανιώνω για ότι έζησα στα προσωπικά μου, μέσα στο παιχνίδι, αλλά για το ότι έδωσα λίγα πράγματα στο τραγούδι»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments