Video

Η φετινή διαφήμιση των Jumbo με τον Γαϊτάνο είναι έκπληξη

Η φετινή διαφήμιση των Jumbo με τον Γαϊτάνο είναι έκπληξη
Πέτρος Γαϊτάνος Jumbo κορωνοϊός: Το δικό του μήνυμα για τις γιορτές έστειλε με μοναδικό τρόπο ο ερμηνευτής εκκλησιαστικών ύμνων μπαίνοντας με τη σειρά του στο κλίμα του «Μένουμε Σπίτι».

Πέτρος Γαϊτάνος Jumbo κορωνοϊός: H περσινή συνεργασία είχε στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, καθώς η εταιρία παιχνιδιών είχε καταφέρει να αποσπάσει το ναι του ανθρώπου που όλοι μας έχουμε ταυτίσει με τις γιορτές του Πάσχα. Ο Πέτρος Γαϊτάνος όμως μετά την υπέρβαση που πραγματοποίησε την περασμένη χρονιά θέλησε και φέτος να στείλει μέσω των Jumbo το δικό του μήνυμα. Σίγουρα λίγο διαφορετικά από αυτό που θα περίμενε, μιας και άπαντες θα πρέπει να συμμορφωθούμε με τα νέα της Πολιτικής Προστασίας και να μην ζήσουμε την Μεγάλη Εβδομάδα όπως συνηθίζεται.

Ο Πέτρος Γαϊτάνος πρωταγωνιστεί για μία ακόμη χρονιά στο διαφημιστικό σποτ των Jumbo για το Πάσχα, αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο, την ώρα που βρίσκονται σε ισχύ τα μέτρα κοινωνικής απομόνωσης για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Το μήνυμα του Πέτρου Γαϊτάνου για το εφετινό Πάσχα είναι το «Μένουμε σπίτι και πλένουμε καλά τα χέρια μας».Μάλιστα, με χιούμορ προειδοποιεί για τα… ατυχήματα που μπορεί να γίνουν στον συνωστισμό για τον Επιτάφιο, ενώ καλεί τον κόσμο να μιμηθούν συχνά τον Πόντιο Πιλάτο… νίπτοντας τας χείρας τους!

Το αποτέλεσμα και πάλι εξαιρετικό, με τα Jumbo να συνδέουν τη φετινή διαφήμιση με την περσινή, δίνοντας την ευκαιρία στον Έλληνα ερμηνευτή να στείλει το μήνυμα που απαιτούν οι μέρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments