Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Θέλει 5αδα στα χαφ

Πέδρο Μαρτίνς: Θέλει 5αδα στα χαφ
Πέδρο Μαρτίνς: Ο προπονητής του Ολυμπιακού θεωρεί πολύ σημαντικό να έχει επιλογές στο κέντρο.

Πέδρο Μαρτίνς: Μπορεί η ποδοσφαιρική σεζόν να έχει σταματήσει σε όλα τα επίπεδα, αλλά ο Ολυμπιακός μέχρι τη διακοπή είχε πάει εξαιρετικά. Το πρωτάθλημα έδειχνε να πηγαίνει προς Πειραιά, στο Κύπελλο το 3-2 στην Τούμπα έδινε προβάδισμα στον Ολυμπιακό ενόψει της ρεβάνς και στο Europa League, όλα ήταν ανοιχτά μετά το 1-1 με τη Γουλβς στο Καραϊσκάκη.

Σε κάθε περίπτωση οι φίλαθλοι της ομάδας ήταν ευχαριστημένοι με το ποδόσφαιρο που απέδιδε η ομάδα και όλα έδειχναν ότι η χρονιά θα κλείσει θετικά. Για το λόγο αυτό ο Μαρτίνς, θέλει να διατηρήσει αυτό το εξαιρετικό κλίμα και του χρόνου και έχει αποφασίσει πως για να γίνει αυτό χρειάζεται 5 παίκτες στα χαφ.

Η νέα σεζόν θα είναι ιδιαίτερη και με αυξημένες υποχρεώσεις, άρα και οι τρεις βασικοί παίκτες να συνεχίσουν, θα μπορούν να πλαισιωθούν με δύο εκ των τριών Σάσα, Καφού ή Ανδρούτσου. Δεν αποκλείεται ο τελευταίος να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός, σε περίπτωση απόκτησης του μέσου του Άρη (έχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του 1.000.000 ευρώ), καθώς ο «ερυθρόλευκος» τεχνικός πιστεύει στον συμπατριώτη του Καφού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments