Ελλάδα

Αυτός είναι ο ιερέας που κοινωνούσε πιστούς από την πίσω πόρτα στο Κουκάκι – Αποκαλυπτική φωτό

Αυτός είναι ο ιερέας που κοινωνούσε πιστούς από την πίσω πόρτα στο Κουκάκι – Αποκαλυπτική φωτό
Το zougla.gr έφερε στη δημοσιότητα φωτογραφίες που αποκαλύπτουν έναν ιερέα να προσφέρει τη Θεία κοινωνία στους πιστούς από την πίσω πόρτα της εκκλησίας, στο Κουκάκι.

Σάλος έχει ξεσπάσει με τον ιερέα στο Κουκάκι που πρόσφερε Θεία Κοινωνία στους Πιστούς από την πίσω πόρτα εκκλησίας, στο Κουκάκι. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το zougla.gr δείχνουν γονείς να έχουν πάει τα παιδιά τους να κοινωνήσουν αλλά όπως γράφει το σάιτ συμμετείχαν φυσικά και άνθρωποι μεγαλύτερων ηλικιών. Οι εικόνες προκάλεσαν την έκρηξη γειτόνων και περαστικών ενώ έρευνα για το περιστατικό διεξάγει η Αρχιεπισκοπή.

Το zougla.gr, επικοινώνησε με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και αυτό που τους είπαν ήταν ότι “οι αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου είναι δεσμευτικές για όλους τους κληρικούς της Εκκλησίας της Ελλάδος και πρέπει να τηρούνται απαρεγκλίτως. Η Ιερά Σύνοδος, ακολουθεί πιστά όλες τις οδηγίες και υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών της Πολιτείας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού“.

Η ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής:

“Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ερευνά όλο το περιστατικό στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικόλαου στο Κουκάκι και θα προβεί άμεσα στις δέουσες ενέργειες. Υπενθυμίζεται ότι οι αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου είναι δεσμευτικές για όλους τους κληρικούς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος και πρέπει να τηρούνται απαρεγκλίτως. Η Ιερά Σύνοδος ακολουθεί πιστά όλες τις οδηγίες και όλες τις υποδείξεις των αρμοδίων αρχών της Πολιτείας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments