Video

Έτσι μπορείς να τσεκάρεις ποιος βλέπει το προφίλ σου στο facebook [vid]

Έτσι μπορείς να τσεκάρεις ποιος βλέπει το προφίλ σου στο facebook [vid]
Δείτε το κόλπο για να ξέρετε ποιος βλέπει το προφίλ σας στο Facebook.

Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί αν κάποιος που μας ενδιαφέρει παρακολουθεί το προφίλ μας στο Facebook, αλλά και πολλές είναι οι φορές που θα ντρεπόμασταν αν αυτός που μας ενδιαφέρει ήξερε κάθε πότε… τσεκάρουμε το δικό του προφίλ. Το δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δεν έχει μέχρι στιγμής την δυνατότητα να μάθεις direct ποιος παρακολουθεί το προφίλ σου, ωστόσο οι «ειδικοί» του διαδικτύου κάτι κατάφεραν.

Ας δούμε βήμα βήμα τον τρόπο, αρχικά πας στο προφίλ σου, κάνεις δεξί κλικ στο λευκό περιθώριο στα αριστερά και αμέσως μετά επιλέγεις «view page source».Τότε θα σου ανοίξει ένα νέο tab με διάφορα δεδομένα τς σελίδας, στη συνέχεια πατάς «Ctr+ F». Σου ανοίγει ένα πλαίσιο αναζήτησης και εκεί γράφεις «initialchatfriendslist».

Οι κωδικοί που θα εμφανιστούν αμέσως μετά είναι οι χρήστες που έχουν επισκεφθεί το προφίλ σου, κάθε κωδικός αντιστοιχεί σε έναν χρήστη. Κάνεις «copy paste» ένα κωδικό, στη γραμμή url του facebook και τότε βλέπεις ποιος χρήστης είναι. Το συγκεκριμένο βίντεο στο youtube έχει συγκεντρώσει πάρα πολλά views με αρκετούς χρήστες να δηλώνουν ευχαριστημένοι και να σχολιάζουν πως αυτό το κόλπο πιάνει ενώ άλλοι το αμφισβητούν.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments