Διεθνή

Τουρκία κορωνοϊός: Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας καραντίνας την ώρα που οι νεκροί ανήλθαν στους 1.296

Τουρκία κορωνοϊός: Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας καραντίνας την ώρα που οι νεκροί ανήλθαν στους 1.296
Τουρκία κορωνοϊός: Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προανήγγειλε ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο μπορεί να επιβληθεί και πάλι απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Τουρκία κορωνοϊός: Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προανήγγειλε σήμερα ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο ενδέχεται να επιβληθεί και πάλι απαγόρευση της κυκλοφορίας, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοιού που σαρώνει τόσο ολόκληρο τον πλανήτη όσο και την Τουρκία. Ειδικότερα, ο Ερντογάν έκανε τη δήλωση αυτή μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Η 48ώρη καραντίνα που τέθηκε σε εφαρμογή τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής αφορούσε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας

Στην καραντίνα συμπεριλαμβανόταν και η Κωνσταντινούπολη των 16 εκατομμυρίων κατοίκων. Με βάση λοιπόν  τον νεότερο απολογισμό, οι νεκροί από την πανδημία στην Τουρκία ανέρχονται στους 1.296, καθώς προστέθηκαν στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων άλλοι 98 άνθρωποι.  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά ανέφερε ότι τα κρούσματα είναι συνολικά 61.069 και ότι 3.957 άνθρωποι έχουν αναρρώσει, ενώ το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν άλλα 34.456 διαγνωστικά τεστ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments