Lifestyle

Αυτός είναι ο σωσίας του Σωτήρη Τσιόδρα

Αυτός είναι ο σωσίας του Σωτήρη Τσιόδρα
Δείτε την ανάρτηση της Θύρας 7 Πειραιά στο facebook, στην οποία φαίνεται κάποιος που πιθανόν να είναι ο κ. Τσιόδρας ή ο σωσίας του σε νεαρή ηλικία.

Πριν από λίγες ημέρες ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας κ. Σωτήρης Τσιόδρας, για τον οποίο όλοι οι Έλληνες στήνονται καθημερινά μπροστά από μην μικρή οθόνη για να τους ενημερώσει για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας και όχι μόνο, είχε αποκαλύψει ότι η ομάδα που υποστηρίζει είναι ο Ολυμπιακός.

Ο κ. Τσιόδρας είχε ρωτηθεί για το κόκκινο χρώμα που είχε το πρόσωπό του σε εκείνη την ενημέρωση και απάντησε ότι είναι κόκκινο αφού είναι Ολυμπιακός.

Ωστόσο αυτό το οποίο έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν ένα ποστάρισμα στο facebook της θύρας 7 Πειραιά όπου με δύο φωτογραφίες από το παρελθόν παρουσίασε τον… Σωτήρη Τσιόδρα, στο παλιό Καραϊσκάκη! Φυσικά κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι αυτός είναι ο πραγματικός Σωτήρης Τσιόδρας. Εκείνο που ανέφεραν στο facebook οι διαχειριστές της σελίδας της Θύρας 7 Πειραιά ήταν το εξής: «Ο Τσιόδρας πριν… σοβαρευτεί και πέσει στη μελέτη, κυνηγάει τον Δημόπουλο στο Καραϊσκάκη.

Ήξερε για τον κορονοϊό από τότε και φόραγε μάσκα. Και κάπως έτσι μας είπαν επιστήμονες ΧΑ ΧΑ!», γράφουν στο… επικό ποστάρισμά τους οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού και αφού το… σοβαρεύουν μετά, στέλνουν και το μήνυμά τους! «Πέρα από την πλάκα και τον χαβαλέ, υπομονή σε όλους και στο τέλος θα βγούμε όλοι νικητές!», έγραψαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού!

Ο ΤΣΙΟΡΔΑΣ ΠΡΙΝ… ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ.ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΩΝΑΊΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ…

Gepostet von Θύρα 7 Πειραιά am Freitag, 10. April 2020

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments