Video

Ελεονώρα Ζουγανέλη Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου: Μίλησε ανοιχτά για τη μάχη με την παχυσαρκία

Ελεονώρα Ζουγανέλη Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου: Μίλησε ανοιχτά για τη μάχη με την παχυσαρκία
Ελεονώρα Ζουγανέλη Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου: Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τις μέρες της καραντίνας, αλλά και για τις δυσκολίες που έχει βιώσει στη ζωή της.

Ελεονώρα Ζουγανέλη Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου: Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου. Η κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη μίλησε αρχικά για την περίοδο της καραντίνας. Τόνισε ότι στην αρχή το είχε πάρει βαριά, αλλά στη συνέχεια βρήκε πράγματα για να καταπιαστεί όπως το να μαγειρεύει και να πηγαίνει βόλτες με τον σκύλο της, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν της αρέσουν οι διαδικτυακές συναυλίες. «Δεν μου περίσσευε χαρά για να μοιράσω στους γύρω μου», εξομολογήθηκε ακόμα για τα συναισθήματά της, ενώ υποσχέθηκε να το κάνει από δω και πέρα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με την παχυσαρκία σε μικρή ηλικία. «Οι δυσκολίες που έχω αντιμετωπίσει οφείλονται στον εαυτό μου. Διακρίνω τεράστια αλλαγή σε μένα.Το πιο μεγάλο δώρο που μου έχει χαρίσει η επιλογή μου να ασχοληθώ με το τραγούδι είναι ότι με έχει κάνει πιο συνειδητή και πιο ολοκληρωμένη», ήταν τα λόγια της και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν με στοιχειώνει η παχυσαρκία, δεν ένιωθα καλά εγώ με τον εαυτό μου για αυτό το πράγμα που συνέβαινε, στη συνέχεια κατάλαβα ότι η παχυσαρκία κρύβει πολλά άλλα υπόγεια πραγματάκια. Ήταν μια διαδρομή που με έβαλε πάλι σε έναν δρόμο μιας ουσίας, το αντιμετώπισα τότε στην εφηβεία με πείσμα που μου είναι χρήσιμο σήμερα. Αυτό είναι ένα όπλο που χρησιμοποιώ και σήμερα γιατί η δουλειά μου θέλει επίσης πείσμα και πειθαρχία».

Δείτε τα σχετικά βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments