Αθλητισμός

Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Άρσεναλ και Μίλαν στο παιχνίδι για τον Αφρικανό

Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Άρσεναλ και Μίλαν στο παιχνίδι για τον Αφρικανό
Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να είναι θερμό στον Πειραιά, με τους «Ερυθρόλευκους» να ετοιμάζονται για πολλαπλά μέτωπα, μιας και αρκετοί από τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές τους αποτελούν στόχους μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Το έργο του προπονητή των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να εκτοξεύει τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος τεχνικός κατάφερε μέσα σε μία σεζόν να δημιουργήσει ένα άκρως ελκυστικό σύνολο αποτελούμενο από ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που διψούν για διακρίσεις.

Ένα από τα λαμπρά αστέρια του φετινού Ολυμπιακού δεν είναι άλλο από τον Μαντί Καμαρά. Ο 23χρονος μέσος αν και δεν αγωνίζεται βασικός – Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε κατέχουν τις θέσεις στα χαφ – έχει καταφέρει να εκτοξεύσει τη φήμη του. Σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο Αφρικανός φροντίζει να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του. Οι εμφανίσεις του μάλιστα όπως φαίνεται έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων με μερικές εξ αυτών να περιμένουν με ανυπομονησία το καλοκαίρι προκειμένου να χτυπήσουν την πόρτα του Ολυμπιακού για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Σύμφωνα με το sportime μέσα στη λίστα των «μνηστήρων» του Αφρικανού μέσου βρίσκονται τόσο η Άρσεναλ όσο και η Μίλαν. Οι Λονδρέζοι παίρνοντας γεύση των ικανοτήτων του στα μεταξύ τους παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για το Γιουρόπα Λιγκ φαίνεται πως έχουν δημιουργήσει πλήρη φάκελο, ικανό να τους φέρει το καλοκαίρι σε θέση να προτείνουν ποσό για την αγορά του. Από την άλλη και η Μίλαν δείχνει διατεθειμένη να κυνηγήσει την περίπτωση του 23χρονου χαφ, καθώς όπως αναφέρεται ο Μαντί Καμαρά έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται οι «Ροσονέρι» για τον παίκτη στη θέση «6».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments