Αθλητισμός

Ομάρ Ελ Καντουρί ΠΑΟΚ: Μυστήριο η παραμονή του στη Θεσσαλονίκη

Ομάρ Ελ Καντουρί ΠΑΟΚ: Μυστήριο η παραμονή του στη Θεσσαλονίκη
Ομάρ Ελ Καντουρί ΠΑΟΚ: Πολλές είναι οι φήμες σχετικά με την παραμονή ή μη του Ομάρ Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ.

Ομάρ Ελ Καντουρί ΠΑΟΚ: Πολλά είναι τα ερωτηματικά σχετικά με το αν θα παραμείνει ή όχι παίκτης του ΠΑΟΚ ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο 30χρονος μέσος ετοιμάζεται να μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στην Τούμπα και με τη μείωση του μπάτζετ και των μισθών στην ομάδα να θεωρείται δεδομένη, πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται αν θα συνεχίσει με τα “ασπρόμαυρα”.

Βέβαια αυτό εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες.

Ο παίκτης, τόσο προσωπικά όσο και μανατζερικά, σύμφωνα με τη Sportime, διακηρύττει την προτίμησή του να εξαντλήσει το συμβόλαιό του στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, εισπράττοντας 1,1 εκατομμύρια ευρώ γνωρίζει πως είναι δύσκολη η παραμονή του. Έτσι, θέλει να εξασφαλίσει ευνοϊκότερους όρους άμεσης αποδέσμευσης. Θα ξεκινήσει από μία αξίωση αποζημίωσης και λογικά θα συμβιβαστεί με ένα συναινετικό “διαζύγιο”. Έχοντας πάντα κατά νου ότι θα βρει άλλο “λιμάνι”.

Σημειώνεται, πως ο Ελ Καντουρί είχε βρεθεί δύο φορές κατά το παρελθόν στην πόρτα της εξόδου, αλλά οι συμφωνίες του χάλασαν την τελευταία στιγμή. Τη μία φορά ήταν πέρσι τον Δεκέμβριο όταν ταξίδεψε στην Ιταλία, συμφώνησε προφορικά με την Πάρμα αφού πέρασε και από εξετάσεις αλλά τελικά παρέμεινε στην Τούμπα μετά από απαίτηση του Ραζβάν Λουτσέσκου.  Μια παρόμοια περίπτωση συνέβη και το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο ΠΑΟΚ είχε δώσει τα χέρια με την Σταντάρ Λιέγης για μεταγραφή έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ. Ωστόσο, ο Μαροκινός άσος δεν τα βρήκε στο οικονομικό κομμάτι με τη βελγική ομάδα και έτσι η συμφωνία «χάλασε» λίγο πριν την ολοκλήρωση της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments