Video

Ένα Suzuki Swift χτυπά σε πλατεία και απογειώνεται

Ένα Suzuki Swift χτυπά σε πλατεία και απογειώνεται
Το βίντεο από ένα τρομερό ατύχημα είδε το φως της δημοσιότητας.

Οι περισσότερες χώρες στον κόσμο έχουν εφαρμόσει το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η κίνηση των αυτοκινήτων στους δρόμους να είναι μηδαμινή. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι οδηγοί πρέπει να αλλάξουν τις συνήθειες και να κάνουν πράγματα που δεν επιτρέπονται με την οδήγηση. Όπως για παράδειγμα η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ πριν πιάσουν το τιμόνι.

Το πολωνικό τηλεοπτικό δίκτυο Telewizja Aleksandrów Łódzki έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από κάμερες ασφαλείας CCTV που κατέγραψαν ανήμερα το Πάσχα των Καθολικών ένα τρομερό ατύχημα. Ο οδηγός του οχήματος μην έχοντας πλήρως τις αισθήσεις του και τα απαραίτητα αντανακλαστικά, δεν υπολόγισε σωστά την απόσταση μεταξύ αυτού και της πλατείας, με αποτέλεσμα το ιαπωνικό μοντέλο να χτυπήσει επάνω στα προστατευτικά και να εκσφενδονιστεί στον αέρα.

Μετά από μία χαμηλού ύψους διαδρομή και χτυπώντας επάνω σε κτίσματα ενός πλησίον νεκροταφείου, το Swift προσγειώθηκε ανώμαλα, με σοβαρές υλικές ζημιές, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία. Η Πυροσβεστική έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να απεγκλωβίσει τον 41χρονο οδηγό, φτάνοντας στο σημείο να κόψει το αμάξωμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά στην σφοδρή σύγκρουση, ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο ζωντανός έχοντας απλά κάποια τραύματα. Σύμφωνα με τις αρχές, η αιτία του ατυχήματος ήταν η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ από τον οδηγό, ο οποίος μετά την ανάρρωσή του στο νοσοκομείο, τον περιμένουν και οι ανάλογες κυρώσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments