Διεθνή

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό: Η Google τιμά τους μάγειρες

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό: Η Google τιμά τους μάγειρες
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό: Η Google με το σημερινό της Doodle τιμά όλους όσους εργάζονται σε υπηρεσίες τροφίμων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό: Η Google συνηθίζει να αφιερώνει τιμά κάποια σημαντικά γεγονότα. Αυτό μπορεί να είναι μια γέννηση ή ο θάνατος ενός σημαντικού προσώπου. Άλλες φορές είναι αφιερωμένο σε κάποιο γεγονός που άλλαξε τον κόσμο. Ωστόσο αυτό έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρός καθώς όλος ο πλανήτης έχει μπει σε καραντίνα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Από τη μέρα που όλος ο κόσμος μπήκε σε καραντίνα επικράτησε το σύνθημα “Μένουμε Σπίτι”. Δυστυχώς δεν είχαν όλοι την επιλογή να μείνουν στο σπίτι. Υπάρχουν κάποιες δουλειές που η απαιτείται η φυσική παρουσία. Αυτοί είναι οι ήρωες της εποχής μας καθώς εν μέσω μιας υγειονομικής κρίσης έπρεπε να εργάζονται κανονικά. Μάλιστα, εργάζονται για να κάνουν πιο εύκολη τη δική μας ζωή.

Η Google αποφάσισε να αφιερώσει τα Doodle των τελευταίων ημερών σε αυτούς τους ήρωες. Η αρχική έγινε φυσικά με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Το κεντρικό σύνθημα είναι “Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό” και αλλάζει κάθε φορά με το σχετικό Doodle που αφορά μια κατηγορία εργαζομένων.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι αστυνομικοί, οι υπάλληλοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τα σούπερ μάρκετ, οι οδηγοί ντελίβερι, οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας. Όλοι τους έχουν βάλει ένα λιθαράκι για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη μάχη με τον αόρατο εχθρό που ακούει στο όνομα κορωνοϊός.

H Google Τιμά τους μάγειρες

Το σημερινό Doodle είναι αφιερωμένο σε όσους εργάζονται σε υπηρεσίες τροφίμων. Τα μαγαζιά που φέρνουν φαγητό στο σπίτι ή στο γραφείο δεν έχουν σταματήσει να εργάζονται. «Ένα ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους σε υπηρεσίες τροφίμων», αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα της Google σήμερα, Πέμπτη 16 Απριλίου 2020.

Tι είναι τα Google Doodles;

Τα doodles είναι ξεχωριστές εκδόσεις του λογοτύπου της Google στην αρχική της σελίδα. Το πρώτο doodle δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για πρακτικούς λόγους και κανείς δεν φανταζόταν ότι θα γίνει τόσο δημοφιλές και ότι θα καταλήξει να θεωρείται αναπόσπαστο μέρος της σελίδας αναζήτησης της Google. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σήμερα πλέον πολλοί ανυπομονούν να δουν κάθε νέο doodle που δημιουργούμε! Τα doodles δημιουργούνται για να γιορτάσουν γεγονότα, επετείους και γενέθλια καλλιτεχνών, επιστημόνων, μουσικών και άλλων ξεχωριστών προσωπικοτήτων. Μπορεί να είναι η πρώτη μέρα του σχολείου, τα γενέθλια του Οδυσσέα Ελύτη ή η 50η επέτειος από την ανακάλυψη του γενετικού κώδικα. Η doodle ομάδα της Google ψάχνει πάντα για νέες και ενδιαφέρουσες ιδέες, τις οποίες μοιράζεται με όλους και όλες μας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments