Αθλητισμός

Ναζ Μήτρου – Λόνγκ: Στις λίστες ελληνικών συλλόγων ο 26χρονος

Ναζ Μήτρου – Λόνγκ: Στις λίστες ελληνικών συλλόγων ο 26χρονος
Ναζ Μήτρου - Λόνγκ: Να κάνουν δικό τους το Ναζ Μήτρου - Λόνγκ φαίνεται πως εξετάζουν δύο ελληνικοί σύλλογοι.

Ναζ Μήτρου – Λόνγκ: Μπορεί στον αθλητικό κόσμο -και δη στον μπασκετικό- τα πράγματα να έχουν μπει στον “πάγο” λόγω κορωνοϊόυ, στον Παναθηναϊκό όμως δεν το βλέπουν έτσι. Παρόλο που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η κατάσταση με τα συμβόλαια και τα κασέ, το “τριφύλλι” ήδη σκέφτεται την επόμενη ημέρα.

Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης του Γιώργου Βόβορα, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει τα ηνία της ομάδας μετά το “διαζύγιο” με τον Ρίκ Πιτίνο, οι “πράσινοι” εξετάζουν ποιοι παίκτες θα μπορούσαν να ενισχύσουν το ρόστερ τους. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν ακουστεί και μένει να επιβεβαιωθεί αν τελικά πατήσουν το παρκέ του ΟΑΚΑ.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ναζ Μήτρου – Λόνγκ:

Σύμφωνα, με το “όλα πράσινα” η περίπτωση του δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. ΆΛλωστε, ο 26χρονος κόμπο – γκαρντ έχει ελληνικό διαβατήριο και αυτό την παρούσα στιγμή είναι αρκετά σημαντικό. Το “τριφύλλι” λοιπόν τον έχει στη λίστα του για την ερχόμενη μεταγραφική σεζόν. Το ίδιο ωστόσο, ισχύει και για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον ντύσουν στα “ερυθρόλευκα” και κατά τα φαινόμενα ετοιμάζονται για μάχη “αιωνίων” όσον αφορά την απόκτηση του παίκτη.

Σημειώνεται, πως για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει και ο ίδιος να βάλει στην άκρη τον όνειρο του ΝΒΑ και να μπει στο αεροπλάνο για το μεγάλο ταξίδι. Στα αθλητικά του προσόντα, με ύψος 1,95μ., ο πλεί μέικερ – σούτινγκ γκαρντ, μπορεί να αγωνιστεί φυσικά και στις δύο θέσεις, είτε στη δημιουργία, είτε στο σκοράρισμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments