Ελλάδα

Η θύρα 13 έστειλε τρόφιμα στο γηροκομείο Πειραιά – Απίθανο τι ακολούθησε

Η θύρα 13 έστειλε τρόφιμα στο γηροκομείο Πειραιά – Απίθανο τι ακολούθησε
Θύρα 13 γηροκομείο Πειραιά: Δωρεά τροφίμων στο γηροκομείο Πειραιά από τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως περίμεναν όλοι.

Θύρα 13 γηροκομείο Πειραιά: Η Θύρα 13 συνεχίζοντας την κοινωνική της δράση χορήγησε τρόφιμα στο Γηροκομείο Αθηνών και αμέσως μετά ήρθε σε επικοινωνία και με το Γηροκομείο Πειραιώς, αποφασίζοντας να προσφέρει και σε αυτό τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους υπερήλικες τρόφιμούς του. Το οξύμωρο του πράγματος είναι ότι μετά την παράδοση των τροφίμων, τη σχετική φωτογραφία στα σκαλιά του Γηροκομείου Πειραιώς (παρουσία της γενικής διευθύτριας) και αφού οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού την ανάρτησαν στα social media, ακολούθησαν αντιδράσεις εξαιτίας της «πράσινης» ιδιότητας τους.

Ελάχιστες ώρες μετά την ανάρτηση το Γηροκομείο Πειραιώς εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ζήτησε την αφαίρεση δημοσίευσης της προσφοράς, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι δεν γνώριζε την ιδιότητά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γηροκομείου Πειραιώς:

«Οι προσφορές όλων των συνανθρώπων μας είναι ζωτικής σημασίας για την λειτουργία του Ιδρύματος μας, που εδώ και 129 χρόνια προσφέρει στους ηλικιωμένους θαλπωρή και αγάπη. Η διαδικασία της χρήσης (ανάρτησης) της φωτογραφίας που ελήφθη κατά την παράδοση της δωρεάς, έλαβε χώρα χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ή /και άδεια και χωρίς να γνωρίζουμε την ιδιότητα των δωρητών. Ζητήθηκε ήδη η αφαίρεση της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκ της Διευθύνσεως».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments