Ελλάδα

Νίκος Χαρδαλιάς LIVE σήμερα: Η Πολιτική Προστασία για τα νέα κρούσματα

Νίκος Χαρδαλιάς LIVE σήμερα: Η Πολιτική Προστασία για τα νέα κρούσματα
Νίκος Χαρδαλιάς LIVE σήμερα: Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοινώνει τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού.

Νίκος Χαρδαλιάς LIVE σήμερα: Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, αναφέρεται στα τελευταία νέα σχετικά με τη εξέλιξη του κορωνοϊού στην Ελλάδα, ενώ συγχρόνως ανακοινώνει τα νέα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της διασποράς της νόσου στη χώρα μας.

Υπενθυμίζεται ότι μέλημα της Πολιτικής Προστασίας είναι η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας για αυτό το λόγο οι έλεγχοι για παραβάσεις των περιοριστικών μέτρων από την Ελληνική Αστυνομία είναι εξονυχιστικοί.

Mε στόχο τη διασφάλιση και τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει τους ελέγχους  σε ολόκληρη τη χώρα για τυχόν παραβάσεις και άσκοπες μετακινήσεις. Παράλληλα σκοπός είναι να εντοπιστούν – εάνπροκύψουν- μετακινήσεις  εκτός περιφερειακής ενότητας του τόπου κατοικίας. Υπενθυμίζεται ότι από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, ημερομηνία έναρξης του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί  μέχρι στιγμής 44.247 παραβάσεις  συνολικά και έχουν επιβληθεί ισάριθμα πρόστιμα των 150 ευρώ.

  • 23 παραβάσεις για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας ως ακολούθως:
  • 8 στην Αττική,
  • 6 στην Κεντρική Μακεδονία
  • 3 στη Θεσσαλονίκη,
  • 2 στη Δυτική Ελλάδα,
  • 2 στην Ήπειρο και
  • 2 στη Θεσσαλία.

Για τις παραβάσεις αυτές επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 16 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες. Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 558 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 325 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments