Πολιτική

Αλέξης Χαρίτσης «Σκοιλ_Ελικικού»: Ο Κ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει εξηγήσεις

Αλέξης Χαρίτσης «Σκοιλ_Ελικικού»: Ο Κ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει εξηγήσεις
Αλέξης Χαρίτσης «Σκοιλ_Ελικικού»: Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις για όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό.

Αλέξης Χαρίτσης «Σκοιλ_Ελικικού»: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι πολλαπλώς εκτεθειμένος. Οφείλει να δώσει εξηγήσεις και μάλιστα άμεσα. Και για τις αθλιότητες του τύπου «Σκοιλ_Ελικικού» που προσβάλλουν τη νοημοσύνη των επιστημόνων αλλά και για τις προκλητικές δηλώσεις των υπουργών του».  Τα παραπάνω σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Χαρίτσης με αφορμή τις δηλώσεις των υπουργών της κυβέρνησης Γ. Βρούτση και Α. Γεωργιάδη.

Η ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Α. Χαρίτση:

Το θράσος των υπουργών της κυβέρνησης της Ν.Δ. δεν έχει όριο. Με σημερινή του δήλωση στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, σχετικά με τη δήθεν κατάρτιση των επιστημόνων στα ΚΕΚ, ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Γεωργιάδης, έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως δεν ευθύνεται η κυβέρνηση για τα τραγικά λάθη που περιλαμβάνει το πρόγραμμα, αλλά οι ίδιοι οι επιστήμονες, καθώς αυτοί είναι που επιλέγουν σε ποιο ΚΕΚ θα πάνε!

Στο ίδιο μοτίβο, ο κ. Βρούτσης ισχυρίστηκε, στον τηλεοπτικό σταθμό Μέγκα, πως για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην υλοποίηση του προγράμματος δεν ευθύνεται αυτός αλλά οι επιστήμονες!Δεν φτάνει που η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξευτελίζει το επιστημονικό δυναμικό της χώρας, προκειμένου να χαρίσει 80 εκατομμύρια ευρώ στους φίλους της, ζητάει και τα ρέστα από πάνω! Ο κ. Μητσοτάκης είναι πολλαπλώς εκτεθειμένος.

Οφείλει να δώσει εξηγήσεις και μάλιστα άμεσα. Και για τις αθλιότητες του τύπου «Σκοιλ_Ελικικού» που προσβάλλουν τη νοημοσύνη των επιστημόνων αλλά και για τις προκλητικές δηλώσεις των υπουργών του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments