Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα [20/04/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα [20/04/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα [20/04/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα [20/04/20].

κριός

Η επιμονή σου, να εξιχνιάσεις ένα θέμα στην ερωτική σου ζωή, θα αποδώσει. Μην βιαστείς όμως να σκεφτείς πως πρόκειται για κάποια απατεωνιά ή μια δυσάρεστη ανακάλυψη. Ίσως να γνωρίζεις τι δεν εξελίσσεται, ή αντιμετωπίζει εμπόδια. Με την ανάλογη πίστη και αποφασιστικότητα, μπορείς να βρεις την πηγή του και να το εξαφανίσεις.

ταύρος

Ένα απρόσεκτο σχόλιό σου, θα παρερμηνευτεί από τον αγαπημένο σου. Μπορεί όμως να αποδειχτεί καταλύτης για μια συζήτηση, που θα οδηγήσει σε περισσότερα θέματα. Η ειλικρίνεια των λόγων σου ή η προθυμία σου να πεις όσα σκέφτεσαι μπορεί να είναι αυτό που θα φέρει και πάλι κοντά σου, το ταίρι σου. Ίσως όμως χρειαστεί, να περιμένεις να ηρεμήσει πρώτα.

δίδυμοι

Η εκτίμησή σου για την ερωτική σου σχέση, μπορεί να μην είναι τόσο ακριβής όσο πιστεύεις. Απέφυγε να καταλήξεις σε συμπεράσματα σχετικά με τη σχέση σου ή με μια πιθανή δέσμευση. Φαίνεται ότι υπάρχει κάτι περισσότερο σε μια κατάσταση, απ’ αυτό που βλέπεις. Με υπομονή, θα ανακαλύψεις κάτι χρήσιμο που θα αλλάξει τη γνώμη ή την πεποίθησή σου.

zodia-love-erotas-zevgari7-1200x800

καρκίνος

Αυτό που έρχεται στο φως στην ερωτική σου ζωή, θα σου δώσει πολλά για να σκεφτείς. Θα μπορούσε επίσης να σου αλλάξει μια πεποίθηση στην οποία είχες κολλήσει, για κάποιο χρονικό διάστημα. Αν μια κατάσταση δεν είναι όπως πίστευες πως είναι, τότε αυτό θα είναι χρήσιμο. Σημαίνει ότι βλέπεις κάτι, όπως πρέπει να το δεις. Τώρα μπορείς να πάρεις λογικές αποφάσεις. Να ξέρεις όμως, πως το ταίρι σου μπορεί να τροποποιήσει λιγάκι την αλήθεια, για να τραβήξει την προσοχή σου.

λέων

Έχε πίστη, πως αν μιλήσεις με ειλικρίνεια, αυτό θα ληφθεί υπόψη από τον εραστή σου. Είναι ο ενθουσιασμός στον τρόπο που εκφράζεσαι και η αυτοπεποίθησή σου, που μπορεί να πείσουν τον εραστή σου, ευκολότερα. Ξέρεις ότι πιστεύεις όσα λες. Το να φτάσεις κατευθείαν στο παθιασμένο σημείο, θα εξασφαλίσει ότι ο αγαπημένος σου, δεν θα έχει καμία αμφιβολία για αυτό.

παρθένος

Η διαίσθησή σου θα σου ξεκαθαρίσει τι ακριβώς σκέφτονται ή αισθάνονται οι άλλοι. Όμως ένα συγκεκριμένο άτομο, μπορεί να έχει βγάλει ακριβή συμπεράσματα, για το τι συμβαίνει στο μυαλό και την καρδιά σου τώρα. Ακόμα κι αν επιλέξεις να μην κάνεις καμία αποκάλυψη ή δεν θελήσεις να του ανοιχτείς, θα είσαι περισσότερο διάφανη από ότι πιστεύεις πως είσαι. Άφησέ το να λειτουργήσει προς όφελός σου – γιατί μπορεί!

ζυγός

Αν αισθάνεσαι ότι κάτι που θέλεις να συμβεί στην ερωτική σου ζωή, είναι υπερβολικό ή ανέφικτο, τότε δοκίμασε να το κοιτάξεις από διαφορετική και πιο θετική οπτική γωνία. Ίσως ανακαλύψεις, ότι ο μόνος παράγοντας που κάνει κάτι – ή κάποιον – να φαίνεται απρόσιτος, είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης. Υπάρχουν τόσα πολλά, που σε περιμένουν για να αναλάβεις δράση. Μην ρισκάρεις το παθιασμένο δυναμικό σου, εξαιτίας μερικών αβάσιμων αμφιβολιών.

σκορπιός

Παρόλο που ενδέχεται να μην λάβεις την απάντηση που θέλεις από ένα συγκεκριμένο άτομο, ίσως έχεις έναν σημαντικό λόγο που σε κάνει να αισθάνεσαι, πως κάτι κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Ακόμα κι αν μια ρομαντική ανάπτυξη ή μια εξέλιξη στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου αναπτύσσεται με πιο αργούς ρυθμούς, από αυτούς που θα ήθελες, θα νιώσεις πως κάτι υπάρχει στον ορίζοντα, για το οποίο…αξίζει να περιμένεις!

τοξότης

Σου δίνεται η δυνατότητα αυτό το διάστημα, να επικεντρωθείς και να αντιμετωπίσεις ό, τι φαίνεται ασαφές, ακυβέρνητο ή χωρίς δομή στα ερωτικά σου ή συγκεκριμένα στη σχέση σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις σημαντικά ή δραματικά βήματα για να επιφέρεις αλλαγές. Μια μικρή τροποποίηση, μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται. Όμως, η επιθυμία σου να σταθεροποιηθεί αυτό που φαίνεται ασταθές ή χωρίς κατεύθυνση, θα γίνεται ισχυρότερη μέρα με τη μέρα…. μέχρι να το κάνεις. zodia-love-erotas-zevgari5-1200x800

αιγόκερως

Αν κάτι φαίνεται μπερδεμένο στη σχέση σου ή οι ερωτήσεις σου είναι περισσότερες από τις απαντήσεις που λαμβάνεις, τότε αυτό είναι σίγουρο σημάδι, πως δεν αντιμετωπίζεις απλά μια μικρή αλλαγή, αλλά μια βαθιά μεταμόρφωση. Μην ανησυχείς πως δε θα μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις. Θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις καταστάσεις, που βρίσκονται πέρα από κάθε έλεγχο. Να είσαι όμως σίγουρη, πως κάτι βελτιώνεται με τέτοιο τρόπο, που θα γίνει μεγαλύτερο, καλύτερο, και δυνατότερο. Χαλάρωσε και άφησε ό, τι συμβαίνει…. να ξεδιπλωθεί.

υδροχόος

Η καρδιά θέλει αυτό που θέλει! Κι αυτή είναι μια στιγμή που πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή, σε κάτι που η καρδιά σου, θέλει να λάβεις υπόψη. Αν αισθάνεσαι ότι νέες ανάγκες ή επιθυμίες αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές σου και θέλουν προσοχή, τότε μην τις απορρίψεις. Το να είσαι λίγο πιο ανοιχτόμυαλη στο όνομα της αγάπης, απαιτεί από σένα να πειραματιστείς λιγάκι! Αυτό όμως, σίγουρα δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα.

ιχθύες

Προχώρα… άφησε μερικές φαντασιώσεις σου να εμφανιστούν και αφιέρωσε λίγο χρόνο για να τις σκεφτείς. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να βιάζονται να υποβαθμίσουν τη σημασία τους ή αρνούνται να παραδεχτούν ότι έχουν φαντασιώσεις, αλλά όχι εσύ. Μπορεί να βρεις κάτι υπέροχα ερωτικό ή ίσως και εντελώς «βρώμικο», ανάλογα με το πόσο έντονο θέλεις να είναι το πάθος σου. Κάτι υπέροχα ευχάριστο, μπορεί να ξεκινήσει… απλά με μια σκέψη.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments