Ελλάδα

Δύσκολες ώρες για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Δύσκολες ώρες για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους
Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς όπως έκανε η ίδια γνωστό έφυγε από τη ζωή ένα από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Σε πένθος βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η ηθοποιός, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η γνωστή ηθοποιός βιώνει την απώλεια ενός από τα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς της, ενός προσώπου που όπως ανέφερε και η ίδια στην ανάρτησή της στάθηκε βράχος σε όλες τις αποφάσεις της.

Δύσκολες ώρες περνά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της γιαγιά. Η γνωστή ηθοποιός φαίνεται να της είχε ιδιαίτερη αδυναμία για αυτό και επέλεξε να την αποχαιρετήσει με ένα μακροσκελές και αρκετά συγκινητικό κείμενο στον λογαριασμό της στο Facebook.

«Περιμένοντας ένα γλυκό. Μια μέρα όπως όλες οι άλλες ημέρες… Μια μέρα όπως πολλές πολλές μέρες… 96 χρόνια. Πολλές μέρες. Όμορφες μέρες. Άσχημες. Δύσκολες. Εύκολες. Γαλλία, Αφρική, Ελλάδα. Ήσουν παντού. Πονηρούλα μου. Τα κατάφερες παντού γιατί είχες χιούμορ. Ήσουν όμορφη. Αληθινά όμορφη. Και κατεργάρα. Δεν είχες ηλικία. Σαν τώρα με μάθαινες ποδήλατο. Σαν τώρα σκαρφαλώναμε στις ντουλάπες, σαν τώρα καθόμουν απέναντί σου και σε θαύμαζα να πίνεις το ουισκάκι σου. Σαν τώρα. Και μεγάλωνες. Και μεγάλωνα. Και λίγο σε ξέχασα και έρχεται η ζωή και σε παρασύρει… Και σε ξαναβρήκα λίγο μεγαλύτερη λίγο πιο κουρασμένη αλλά πάντα θελκτική και αστεία. Και μια μέρα είχες μια λιγούρα. Και κάθισες και περίμενες το γλυκό σου. Ελπίζω να στο σερβίρουν εκεί που πας.. Αντίο γιαγιά… για μένα Νονά μου».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της ηθοποιού

Gepostet von Anna Maria Papaharalambous am Donnerstag, 23. April 2020

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments