Αθλητισμός

Τσούπα Άκπομ: “Φευγάτος” από τον ΠΑΟΚ

Τσούπα Άκπομ: “Φευγάτος” από τον ΠΑΟΚ
Τσούπα Άκπομ: Οι καλύτερες μέρες του Άγγλου στον ΠΑΟΚ δείχνουν να έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Τσούπα Άκπομ: Μπορεί η ποδοσφαιρική σεζόν να δείχνει ότι θα τελειώσει άδοξα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η “ζωή” για τις ελληνικές ομάδες έχει σταματήσει. Ο καιρός περνάει και όσο δεν υπάρχει φως για τη συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος, οι ομάδες αρχίζουν να κάνουν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν.

Έτσι και στον ΠΑΟΚ λοιπόν, όπου η χρονιά αφήνει μια πικρή γεύση – αφού ακόμα και αν αφήσουμε απ’ έξω τα δικαστικά, έμεινε αρκετά πίσω από τον Ολυμπιακό – έχουν βάλει μπρος για να είναι η επόμενη σεζόν καλύτερη από τη φετινή.

Αυτή την εποχή στο επίκεντρο βρίσκεται η περίπτωση του Τσούπα Άκπομ.

Ο Άγγλος σίγουρα πρόσφερε στον ΠΑΟΚ και ο κόσμος τον αγάπησε. Κάποια στιγμή όμως μέσα στη σεζόν έχασε τη θέση του βασικού επιθετικού της ομάδας από τον Ζβιντέρσκι, ο οποίος βρέθηκε για μια περίοδο σε διαμονιώδη φόρμα. Ίσως αυτό να έπαιξε το ρόλο του στην πτώση και της αγωνιστικής απόδοσης αλλά και της ψυχολογίας του Άκπομ.

Είναι κοινό μυστικό, λοιπόν, ότι το πωλητήριο έχει μπει. Στην Τούμπα θα είναι πολύ ευχαριστημένοι αν προκύψει πρόταση 3-4 εκατ. ευρώ  για τον Τσούπα Άκπομ. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, η οικονομικά ανθηρή Γάνδη έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον Άγγλο στράικερ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments