Ελλάδα

Πάτρα τροχαίο: Νεκρός 18χρονος ποδηλάτης μετά από σύγκρουση με ΙΧ

Πάτρα τροχαίο: Νεκρός 18χρονος ποδηλάτης μετά από σύγκρουση με ΙΧ
Πάτρα τροχαίο: Το όχημα που οδηγούσε μια γυναίκα συγκρούστηκε με το ποδήλατο του 18χρονου, με αποτέλεσμα ο νεαρός να υποστεί τραύμα στο κεφάλι που επέφερε τον ακαριαίο θάνατό του.

Πάτρα τροχαίο: Ένα σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα στην Πάτρα είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί με τραγικό τρόπο η ζωή ενός νεαρού άνδρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίσει το tempo24.news, ένας 18χρονος ποδηλάτης ποδηλάτης είναι το θύμα του θανάσιμου τροχαίου το οποίο συνέβη λίγο μετά τις 5 το απόγευμα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του τοπικού μέσου, το τραγικό δυστύχημα συνέβη στην συμβολή των οδών Πατρών Κλάους και Γλαύκου, όταν το όχημα που οδηγούσε μια γυναίκα συγκρούστηκε με το ποδήλατο του 18χρονου, με αποτέλεσμα ο νεαρός να υποστεί τραύμα στο κεφάλι που επέφερε τον ακαριαίο θάνατό του.

Σημειώνεται πως λίγο πριν μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Καλαμπάκα όπου ένας ηλικιωμένος παρέσυρε την σύζυγό του με τρακτέρ και την τραυμάτισε θανάσιμα. Η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, όμως, εξέπνευσε. Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments