Ελλάδα

Θεσσαλονίκη Ιπποκράτειο: Θετικός στον κορωνοϊό 60χρονος νεφροπαθής από τον Εχίνο

Θεσσαλονίκη Ιπποκράτειο: Θετικός στον κορωνοϊό 60χρονος νεφροπαθής από τον Εχίνο
Θεσσαλονίκη Ιπποκράτειο: Βάσει πρωτοκόλλου τον υπέβαλαν σε τεστ και βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Άμεσα διακομίσθηκε στο ΑΧΕΠΑ όπου και νοσηλεύεται σε καλή ευτυχώς κατάσταση.

Θεσσαλονίκη Ιπποκράτειο: Ένας νεφροπαθής 60 χρόνων ο οποίος  πήγε για εξετάσεις ρουτίνας στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης  βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο 60χρονος από τον Εχίνο της Ξάνθης, είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού και μετέβη στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας για να κάνει κάποιες εξετάσεις αναφορικά με τη διαδικασία της αιμοκάθαρσης.

Βάσει πρωτοκόλλου τον υπέβαλαν σε τεστ και βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Άμεσα διακομίσθηκε στο ΑΧΕΠΑ όπου και νοσηλεύεται σε καλή ευτυχώς κατάσταση. Πλέον όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που συναντήθηκε με τον 60χρονο στο Ιπποκράτειο υποβάλλεται σε εξετάσεις, ενώ οι υγειονομικές αρχές αναζητούν τον οδηγό ταξί που τον μετέφερε από την Ξάνθη στη Θεσσαλονίκη.

Θετική στον ιό 25χρονη Ρομά

Υπενθυμίζεται πως σήμερα έγινε γνωστό ότι ακόμη μία γυναίκα είναι θετική στον φονικό ιό. Πρόκειται για 25χρονη Ρομά που μένει σε διαμέρισμα των εργατικών κατοικιών στο Ζεφύρι. Οι αρχές βρίσκονται επί ποδός ξεκινώντας ήδη την ιχνηλάτιση προκειμένου να διαπιστώσουν αν η ίδια έχει καταφέρει να κολλήσει και άλλα μέλη της οικογένειάς της. Η γυναίκα είχε έρθει από τη Λαμία με το 4 ετών κοριτσάκι της όπου το πήγε στο νοσοκομείο Πάιδων Αγία Σοφία για αιμοκάθαρση. Η νεαρή μητέρα διεγνώσθηκε θετική στον ιό όχι όμως και το παιδί της.roma222-1200×748

Η 25χρονη Ρομά φιλοξενείται σε διαμέρισμα των εργατικών κατοικιών στο Ζεφύρι απο 6μελή οικογένεια η οποία έχει τεθεί σε καραντίνα, ενώ ολόκληρη η γειτονιά είναι ανάστατη. Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έσπευσε χθες το μεσημέρι, ενώ αστυνομικοί από το τοπικό τμήμα ελέγχουν όσο μπορούν την καραντίνα στην οποόια βρίσκεται η οικογένεια που φιλοξενεί την μητέρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments