Lifestyle

Ελεύθερη και ωραία η Άννα Πρέλεβιτς

Ελεύθερη και ωραία η Άννα Πρέλεβιτς
Το μοντέλο και παρουσιάστρια χώρισε με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Ιωάννη Παπαπέτρου.

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως μπήκαν στη σχέση της Άννας Πρέλεβιτς και του Ιωάννη Παπαπέτρου. Ένα από τα ομορφότερα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ που όλα αυτά τα χρόνια έδειχνε πολύ αγαπημένο δεν είναι πια μαζί. Το μοντέλο και παρουσιάστρια άφησε πρόσφατα το σπίτι του μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού στο Παλαιό Φάληρο, ζώντας πλέον μαζί με την αδερφή της.

Η ίδια η Άννα Πρέλεβιτς επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Παπαπέτρου στη Σάσα Σταμάτη. «Δεν είμαστε πια μαζί με τον Ιωάννη. Περάσαμε τρία όμορφα χρόνια και αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους» είπε χαρακτηριστικά. Η μελαχρινή καλλονή μάζεψε τα πράγματά της κι έφυγε από το σπίτι που ζούσε με τον μπασκετμπολίστα στο Παλαιό Ψυχικό και μετακόμισε με την αδερφή της, Τέα Πρέλεβιτς.

Ο δρόμος πλέον είναι ανοιχτός για την καρδιά της πανέμορφης Άννας, η οποία είναι και πάλι ελεύθερη μετά από τρία χρόνια, όσο δηλαδή κράτησε η σχέση της με τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Οι 67.000 και πλέον ακόλουθοι της στο Instagram περιμένοντας με αγωνία να την δουν και πάλι πιο… ζωντανή στις φωτογραφίες της.

Η Άννα Πρέλεβιτς φροντίζει να μην προκαλεί με τις εμφανίσεις ωστόσο άπαντες γνωρίζουμε πως διαθέτει ένα από τα καλύτερα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ. Μην ξεχνάμε πως πριν μερικά χρόνια είχε αναδειχθεί και Star Hellas.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments