Πολιτική

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία έναντι του Συριζα

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία έναντι του Συριζα
Μεγάλο είναι το προβάδισμα που έχει η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό της εφημερίδας “Παραπολιτικά”.

Η αντιμετώπιση της πανδήμιας του κορωνοϊού από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά και νωρίτερα ο τρόπος και τα αντανακλαστικά που έδειξε ο πρωθυπουργός στον Έβρο και στα νησιά απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα του Ερντογάν φαίνεται πως έχουν θετικό αντίκτυπο στους πολίτες οι οποίοι δίνουν τα εύσημα στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που είδε το φως της δηοσιότητας.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της εταιρείας GPO για λογαριασμό της εφημερίδας “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει το 41% στην προτίμηση των πολιτών ενώ αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ το 21,2%. Μια διαφορά δηλαδή 19,8%, σχεδόν 20 μονάδων που αποδεικνύει την κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας έναντι της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθεί το Κίνημα Αλλαγής με 6%, το ΚΚΕ με 4,5%, η Ελληνική Λύση με 4%, ενώ το ΜεΡΑ 25 φαίνεται εκτός Βουλής με 2,5%. Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι ο κόσμος δεν έχει δει θετικά την κίνηση του Γιάνη Βαρουφάκη ο οποίος φαίνεται πως έσπασε την καραντίνα και τα μέτρα απαγόρευσης για να πάει στην Αίγινα.

Όσον αφορά τώρα τα μέτρα της κυβέρνησης απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού οι πολίτες σε ποσοστό 82,4% σύμφωνα με την δημοσκόπηση θεωρούν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι υπουργοί της κυβέρνησής του έχουν λειτουργήσει προς την σωστή κατεύθυνση. Άλλωστε και τα εγκώμια που συγκεντρώνει η Ελλάδα από κυβερνήτες αλλά και ξένους πολίτες δείχνουν πως η χώρα μας αντιμετώπισε με υπευθυνότητα και αμεσότητα την πανδημία του φονικού ιού.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της GPO  6 στους 10 πολίτες πιστεύουν πως ακόμα είμαστε στα… μισά της κρίσης. Όσον αφορά την ερώτηση για την καταλληλότητα του πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρείται σύμφωνα με την έρευνα καταλληλότερος πρωθυπουργός με ποσοστό 52,1% έναντι 23% του Αλέξη Τσίπρα.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments