Video

Έτσι είναι η γη τώρα που ο άνθρωπος μένει σπίτι – Δείτε βίντεο

Έτσι είναι η γη τώρα που ο άνθρωπος μένει σπίτι – Δείτε βίντεο
Η πανδημία του κορωνοϊού, δείχνει κάτι που οι περισσότεροι αγνοούσαμε μέχρι τώρα.

Τις ανθρώπινες επιπτώσεις πάνω στη γη και στα ζώα που ζουν σε αυτή παρουσιάζει ένα βίντεο 58 δευτερολέπτων με τίτλο “ΜΑΝ”. Πρόκειται για ένα βίντεο καρτούν που απεικονίζει τον άνθρωπο να κάθεται κλεισμένος στο σπίτι του εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και να απολαμβάνει τα γαριδάκια του παρακολουθώντας τηλεόραση, την ώρα που απαγορεύεται να βγει έξω λόγω του κορωνοϊού. Την ίδια στιγμή, όπως φαίνεται και το βίντεο τα ζώα στον πλανήτη έχουν αρχίσει να κερδίζουν και πάλι το “χώρο” τους.

Τα φυτά και δένδρα να αναπτύσσονται και πάλι, ενώ οι θάλασσες να αποκτούν τη χαμένη ζωή τους. Είναι οι επιπτώσεις στη φύση και στον πλανήτη από τη ζωή που κάνει ο άνθρωπος οι οποίες είναι καταστροφικές και επηρεάζουν και τη ζωή του.  Ας θυμηθούμε και το βίντεο με τον άνθρωπο του τι πραγματικά προκαλεί στη γη, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από χρόνια αλλά στις ημέρες του κορωνοϊού έγινε και πάλι viral.

Και δείχνει την πορεία του ανθρώπου και τη σχέση που έχει δημιουργήσει με τον πλανήτη και τα ζώα. Έχοντας πρωταγωνιστή το καρτούν «ΜΑΝ» απεικονίζει τη θλιβερή πραγματικότητα μέσα στην οποία ζούμε εδώ και χρόνια και για την οποία πολλές περιβαλλοντικές ομάδες «φωνάζουν». Είναι αλήθεια πως το βίντεο ολοκληρώνεται με μια επιστημονικής φαντασία σκηνή, αλλά αξίζει να το δείτε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments