Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στο κυνήγι του Μπολασιέ οι Ερυθρόλευκοι»

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στο κυνήγι του Μπολασιέ οι Ερυθρόλευκοι»
Ολυμπιακός μεταγραφές: Η περίπτωση του Κονγκολέζου επιθετικού εξετάζεται ενδελεχώς από τους Πειραιώτες, οι οποίοι για να τον κάνουν δικό τους θα πρέπει να δώσουν τα χέρια με την Έβερτον.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Το μεταγραφικό «σαφάρι» των ανθρώπων του Ολυμπιακού σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο συνεχίζεται, με τα τελευταία ρεπορτάζ να αναφέρουν πως οι Πειραιώτες έχουν επικεντρωθεί στην περίπτωση του έμπειρου επιθετικού της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Γιανίκ Μπολασιέ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως αναζητά λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Η απώλεια του Ντάνιελ Ποντένσε χρήζει αναπλήρωσης με τους «Ερυθρόλευκους» να αναζητούν τον παίκτη που θα μπορεί να σταθεί επάξια στη θέση που άφησε ο Πορτογάλος εξτρέμ. Όλα αυτά βέβαια με το τέλος της σεζόν καθώς ακόμη εκκρεμούν πολλά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται μέσα και στους τρεις αρχικούς του στόχους.

Γυρνώντας στη περίπτωση του Κονγκολέζου εξτρέμ, Γιανίκ Μπολασιέ, οι Πειραιώτες κατανοούν πως η απόκτησή του δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο 31χρονος φέτος αγωνίζεται στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας όντας δανεικός από την Έβερτον. Οι μέτριες εμφανίσεις του όπως είναι φυσικό απομακρύνουν το σενάριο διατήρησης του παίκτη στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, με την Σπόρτινγκ να μην κάνει χρήση της οψιόν αγοράς των 4,5 εκατομμύριων ευρώ. Ο Ολυμπιακός όπως αναφέρουν τα ρεποτάζ βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που υπό προϋποθέσεις θα μπουν στη διαδικασία διεκδίκησης του παίκτη το καλοκαίρι ζητώντας τα πλήρη δικαιώματά του από τα «Ζαχαρωτά».

Τη φετινή χρονιά μετράει συνολικά 25 συμμετοχές (2 γκολ, 5 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις. Προηγουμένως πέρασε μεταξύ άλλων από Άντερλεχτ, Άστον Βίλα, Κρίσταλ Πάλας, Μπρίστολ Σίτι, Πλίμουθ και Μπαρνέτ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments