Αθλητισμός

Όχι της Ίντερ για Τσιμίκα

Όχι της Ίντερ για Τσιμίκα
Η Ίντερ απέσυρε το ενδιαφέρον της για την περίπτωση του Κώστα Τσιμίκα σύμφωνα με Ιταλικό δημοσίευμα.

Τα ιταλικά δημοσιεύματα μέχρι πρότινος παρουσίαζαν την Ίντερ ως μία βασική αντίπαλο της Νάπολι στην προσπάθεια απόκτησης του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται πως τα δεδομένα αλλάζουν καθώς χθεσινό δημοσίευμα της Tuttosport αναφέρει πως η ομάδα του Μιλάνου αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Έλληνα μπακ. Μάλιστα, επισημαίνεται πως ο Αντόνιο Κόντε στρέφει αλλού την προσοχή του σχετικά με την ενίσχυση στο άκρο της άμυνας της ομάδας του.

Ο Κωνσταντίνος “Κώστας” Τσιμίκας (Θεσσαλονίκη, 12 Μαΐου 1996) είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός και μέσος στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε σε τοπικές ομάδες των Σερρών και της Θεσσαλονίκης, έως το 2014, που πήγε στις ακαδημίες του Πανσερραϊκού, όπου κι αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική κατηγορία το 2013-14. Κατόπιν, πήγε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς, και αργότερα στην πρώτη ομάδα, όπου αγωνίζεται έως και σήμερα. Για δύο περιόδους είχε δοθεί δανεικός σε Έσμπιεργκ φΜ και Βίλεμ ΙΙ. Στην καριέρα του έχει κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας.

Από το 2015, έχει υπάρξει μέλος μικρών τμημάτων της Εθνικής Ελλάδας, αρχής γενομένης με το U19 και αργότερα με το U21. Από τον Οκτώβριο του 2018, αγωνίζεται στην Εθνική Ελλάδας Ανδρών, κάνοντας το ντεμπούτο του σε έναν επίσημο αγώνα εναντίον της Ουγγαρίας. Θεωρείται από τους πιο ολοκληρωμένους Έλληνες παίκτες και πολλές Ευρωπαϊκές ομάδες τον θέλουν στις τάξεις τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments