Ελλάδα

Νεμέα: Αγρότης καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του και σκοτώθηκε

Νεμέα: Αγρότης καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του και σκοτώθηκε
Νεμέα: Είναι το δεύτερο αγροτικό δυστύχημα μέσα στη μέρα, καθώς κι ένας άλλος παραγωγός έχασε τη ζωή του όταν εγκλωβίστηκε από γεωργικό μηχάνημα στην Πέλλα.

Νεμέα: Τραγωδία στη Νεμέα σημειώθηκε όπου ένας αγρότης έχασε τη ζωή του όταν τον καταπλάκωσε το τρακτέρ με το οποίο έκανε εργασίες στο χωράφι του σήμερα Κυριακή. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Νεμέα ο 59χρονος άνδρας ανασύρθηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας χωρίς να έχει τις αισθήσεις του στο χωράφι που είχε στη θέση Τρητός, κοντά στη διασταύρωση της Αρχαίας Νεμέας. Είναι το δεύτερο αγροτικό δυστύχημα μέσα στη μέρα, καθώς κι ένας άλλος παραγωγός έχασε τη ζωή του όταν εγκλωβίστηκε από γεωργικό μηχάνημα στην Πέλλα.

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Καλαμπάκα, όπου μια γυναίκα έχασε τη ζωή της από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ίδιος ο σύζυγός της. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tameteora.gr, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το χωριό Ξηρόκαμπος του Δήμου Μετεώρων.

Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί μέχρι τώρα, ένας ηλικιωμένος άνδρας παρέσυρε με το όχημά του (σύμφωνα με πληροφορίες τρακτέρ) και τραυμάτισε τη σύζυγό του. Η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, όμως, εξέπνευσε. Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας.
Υπενθυμίζεται πως σε τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή του ενεπλάκη  ένας 19χρονος. Σύμφωνα με το lamianow.gr, ο νεαρός επέβαινε σε μηχανή τύπου Enduro, κοντά στην παραλία Σχοινιά, όταν έχασε τον έλεγχο, πέφτοντας με δύναμη πάνω σε βράχια.
Οδηγός που περνούσε από το σημείο κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Αρχικά, ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε προς το νοσοκομείο Λαμίας, δυστυχώς όμως άφησε την τελευταία του πνοή στο δρόμο σκορπίζοντας τον θρήνο τόσο στην Λοκρίδα αλλά και σε ολόκληρη την Φθιώτιδα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 19χρονος κατάγονταν από την περιοχή της Αρκίτσας και ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments