Πολιτική

Έξαλλος ο Άδωνις: Τσίπρα διέγραψέ τον

Έξαλλος ο Άδωνις: Τσίπρα διέγραψέ τον
Ο υπουργός Ανάπτυξης δεν κατονόμασε το συγκεκριμένο στέλεχος ωστόσο δημοσιεύματα ανέφεραν ότι πρόκειται για τον κ. Ηλία Γρηγόρη.

Μένεα πνέει ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης κατά στελέχους του Συριζα καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να τον διαγράψει με αφορμή σχόλιά του στα social media κατά του πρωθυπουργού αλλά και κατά του ιδίου. Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι το στέλεχος του Συριζα είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στην Πάτρα και υπήρξε και υποψήφιος βουλευτής του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης δεν κατονόμασε το συγκεκριμένο στέλεχος ωστόσο δημοσιεύματα ανέφεραν ότι πρόκειται για τον κ. Ηλία Γρηγόρη ο οποίος στο λογαριασμό στο facebook επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή το γεγονός ότι βγήκε από το Μέγαρο Μαξίμου για να δει την Άλκηστις Πρωτοψάλτη στην συναυλία του δρόμου που πραγματοποιούσε.

Σε παλιότερες αναρτήσεις του, ο κ. Γρηγόρης είχε αναφερθεί και στον Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς και στον κ. Τσιόδρα. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, μίλησε με σκληρά λόγια κατά του συγκεκριμένου στελέχους, καλώντας τον κ. Τσίπρα να τον διαγράψει.

Αναφερθείς στις επίμαχες αναρτήσεις, ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για «εμετικό παραλήρημα με χυδαίες εκφράσεις κατά του κ. Μητσοτάκη» από «εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ». «Είναι τόσο χυδαίος ο λόγος του, που νομίζω ότι δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας σήμερα να μη διαγράψει άμεσα το εν λόγω στέλεχος», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης επανέλαβε ότι πρόκειται «εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ σημείωσε ότι είναι «φίλος του κ. Τσίπρα και του κ. Παππά. Κάνω έκκληση στον κ. Τσίπρα να δράσει άμεσα», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments