Πολιτισμός

Φωτεινή Δάρρα: Διαδικτυακή συναυλία σήμερα για το νοσοκομείο Ξάνθης

Φωτεινή Δάρρα: Διαδικτυακή συναυλία σήμερα για το νοσοκομείο Ξάνθης
Η Φωτεινή Δάρρα θα δώσει σήμερα στις 22.00 διαδικτυακή συναυλία για το νοσοκομείο Ξάνθης.

Εδώ και ένα μήνα περίπου η Φωτεινή Δάρρα ξεκίνησε μια πρωτοβουλία: Να αφιερώνει ολόκληρες διαδικτυακές συναυλίες για την οικονομική ενίσχυση και την ηθική συμπαράσταση των νοσηλευτών και των γιατρών που βρίσκονται στις επάλξεις στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό αλλά και των κοινωνικών ομάδων που χρειάζονται βοήθεια. Κάθε Κυριακή βράδυ στις 10 η Φωτεινή δίνει ραντεβού με τον κόσμο μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook.

Μέχρι στιγμής έχει τραγουδήσει για το Νοσοκομείο Καστοριάς, το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης και το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης αστέγων του Δήμου της Αθήνας, ενώ αυτή η πρωτοβουλία βρήκε συγκινητική αποδοχή από τον κόσμο. Αυτή την Κυριακή η Φωτεινή Δάρρα αφιερώνει τη συναυλία στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Η Φωτεινή Δάρρα μαζί με τον Γιώργο Παπαχριστούδη στέλνουν μήνυμα αισιοδοξίας δίνοντας από το σπίτι μια συναυλία για το Νοσοκομείο της Ξάνθης.

«Τραγουδάμε για ένα καλύτερο αύριο! Η τέχνη μπορεί να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Οι έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Μέσα από την προσφορά και την αλληλεγγύη μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που ζούμε. Την Κυριακή το βράδυ θα είμαστε μαζί μέσα από την επίσημη σελίδα μου στο Facebook για να δώσουμε το χέρι στους συνανθρώπους μας στην Ξάνθη που μας έχουν ανάγκη», αναφέρει σε ανάρτησή της η Φωτεινή Δάρρα.

Κυριακή 26 Απριλίου στις 22:00

Για να παρακολουθήσετε την διαδικτυακή συναυλία της Κυριακής  συνδεθείτε με την επίσημη σελίδα της Φωτεινής Δάρρα εδώ:
https://www.facebook.com/foteinidarra/
  • Υπό την αιγίδα της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Πνοή» της Ιερας Μητροπόλεως Ξάνθης
  • Η Αντιπεριφέρεια και ο Δήμος Ξανθης, στηρίζουν την προσπάθεια μέσω αναμετάδοσης της συναυλίας από τις επίσημες σελίδες Facebook του «Πολυχώρου Τέχνης & Σκέψης Οικία Μανου Χατζιδάκι» και του «Δήμου Ξανθης» και από το κανάλι You Tube του Δήμου Ξανθης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments