Θέσεις Εργασίας

Περιφέρεια Αττικής προσλήψεις: Νέα προκήρυξη για 300 θέσεις μπαίνει στο ΑΣΕΠ

Περιφέρεια Αττικής προσλήψεις: Νέα προκήρυξη για 300 θέσεις μπαίνει στο ΑΣΕΠ
Περιφέρεια Αττικής προσλήψεις: Οι 300 νέες προσλήψεις θα διενεργηθούν άμεσα και σε πρώτη φάση. Είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσουν και άλλες προκηρύξεις από τον ίδιο φορέα.

Περιφέρεια Αττικής προσλήψεις: Στην άμεση πρόσληψη 300 νέων υπαλλήλων προχωρά η Περιφέρεια Αττικής. Σύμφωνα με τα όσα αποτυπώνονται στην απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, με αριθμό 62/2020, κινούνται ήδη διαδικασίες για την κατάρτιση της προκήρυξης και την αποστολή της στο ΑΣΕΠ. Οι νέες προσλήψεις θα γίνουν στη βάση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με ΦΕΚ Α΄ 64 και τίτλο:

«Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» σε συνδυασμό με τις διατάξεις των ν. 3812/2019 (άρθρο 1 παρ.2 περ. ιε) και ν. 3584/2007 (άρθρο 206 παρ. 1). Ειδικότητες – Κατανομή Με τις έως τούδε καταγεγραμμένες ανάγκες των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής, σε προσωπικό, θα επιλεγούν:

  •  Η νέα προκήρυξη που θα εκδοθεί θα αφορά στην πρόσληψη 300 υπάλλήλων. Ο αριθμός των θέσεων θα συμπληρωθεί.
  • Οι 300 νέες προσλήψεις θα διενεργηθούν άμεσα και σε πρώτη φάση. Είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσουν και άλλες προκηρύξεις από τον ίδιο φορέα.

Έρχονται και μόνιμες προσλήψεις

Σύμφωνα με το workenter.gr, προκύπτει ευκρινώς ότι πάνω στο τραπέζι του Περιφερειακού Συμβουλίου βρίσκεται αίτημα για την πρόσληψη και μονίμων.

Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για την άμεση στελέχωση της Περιφέρειας Αττικής με εξειδικευμένο προσωπικό, προς άσκηση των αρμοδιοτήτων των Υπηρεσιών της, για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορωνοϊού (COVID-19), βάσει της Π.Ν.Π. της 14ης Μαρτίου 2020. Διαπιστώθηκε η απαρτία με σύνολο ενενήντα οκτώ (98) συμμετεχόντων στη δια περιφοράς συνεδρίαση επί συνόλου εκατόν ένα (101) Περιφερειακών Συμβούλων, πληρουμένης της συνθήκης που ορίζεται με την παρ. 1 του άρθρου 43 της ΠΝΠ “Μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις” (Φ.Ε.Κ. 75/τ. Α’/30-3-2020).

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής κ. Χρήστος Θεοδωρόπουλος, ενημέρωσε το Σώμα, με ηλεκτρονική αλληλογραφία, ότι προτείνεται από την επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ζωής» κ. Ρ. Δούρου, με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 12/13-4-2020 έγγραφό της, δυνάμει του άρθρου 13 παρ. 5 του Κανονισμού Λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής (ΦΕΚ 1497/τ. Β’/17-06-2011), η συζήτηση ως εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα, της έγκρισης σκοπιμότητας και δαπάνης 4 εκατ. Ευρώ (4.000.000€), για την άμεση στελέχωση της Περιφέρειας Αττικής με 500 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό, μέσω μοριοδότησης ΑΣΕΠ, προς άσκηση των αρμοδιοτήτων των Υπηρεσιών της, για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορωνοϊού (COVID-19), βάσει της ΠΝΠ της 14ης Μαρτίου 2020. Κατόπιν, ο Πρόεδρος ζήτησε την έγκριση του Σώματος, με αποστολή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, για την ένταξη στη συζήτηση της συνεδρίασης του ανωτέρω εκτός ημερησίας θέματος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments