Αθλητισμός

Formula 1 κορωνοϊός: Ακυρώθηκε και στο Grand Prix της Γαλλίας – Πιθανή έναρξη στην Αυστρία

Formula 1 κορωνοϊός: Ακυρώθηκε και στο Grand Prix της Γαλλίας – Πιθανή έναρξη στην Αυστρία
Formula 1 κορωνοϊός: Η πανδημία οδήγησε σε ακύρωση του Γαλλικού Grand Prix και όλα δείχνουν έναρξη της σεζόν στην πίστα της Αυστρίας.

Formula 1 κορωνοϊός: Το γαλλικό Grand Prix της Φόρμουλα 1 που ήταν να προγραμματιστεί για τις 28 Ιουνίου στο Le Castellet ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας COVID-19, ενώ οι θεατές δεν θα επιτρέπονται στο βρετανικό Grand Prix τον Ιούλιο, δήλωσαν οι διοργανωτές.Η σεζόν της Φόρμουλα 1 δεν έχει ακόμη ξεκινήσει και ο γαλλικός αγώνας είναι ο 10ος που «χτυπήθηκε» από τον κορωνοϊό.

Ο πρόεδρος της Formula 1 Τσέις Κάρει είπε ότι ήταν απογοητευτικό, αλλά «υποστηρίζουμε πλήρως την απόφαση που έλαβαν οι γαλλικές αρχές στη Γαλλία και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε σύντομα». Η σεζόν αναμένεται τώρα να ξεκινήσει στην Αυστρία στις 5 Ιουλίου στο Red Bull Ring του Σπίλμπεργκ, χωρίς θεατές. Το Βρετανικό Grand Prix, παραμένει στις 19 Ιουλίου, αλλά πίσω από κλειστές πόρτες, χωρίς θεατές.

Όλα έτοιμα για διπλό Grand Prix στην Αυστρία

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες το αφεντικό της Red Bull Racing είχε προαναγγείλει την έναρξη της σεζον από την Αυστρία.  «Θα υπάρξουν δύο αγώνες, αμφότεροι Κυριακή, στις 5 και 12 Ιουλίου», είπε ο Μάρκο σε ραδιοφωνική παρέμβαση στον τοπικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Ö3. «Μόνο ένα δεύτερο κύμα της πανδημίας θα μπορούσε να το εμποδίσει. Ωστόσο, η πίστα Σπίλμπεργκ ήδη πληροί όλες τις απαραίτητες απαιτήσεις».

Κατά τη διάρκεια των δύο αγώνων τα προαναφερόμενα σαββατοκύριακα, οι διοργανωτές θα διαχειριστούν τα πάντα με λιγότερους από 2.000 υπαλλήλους, χωρίς την παρουσία θεατών ή ανεξάρτητων δημοσιογράφων, καθώς η FOM θα παράγει μόνο το διεθνές τηλεοπτικό σήμα για να εγγυηθεί επαγγελματική ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments