Lifestyle

Σωτήρης Καλυβάτσης: Το σχόλιο του για την κόντρα Κανάκη – Αρναούτογλου

Σωτήρης Καλυβάτσης: Το σχόλιο του για την κόντρα Κανάκη – Αρναούτογλου
Σωτήρης Καλυβάτσης: Ο ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση που αφορούσε τον άλλοτε συνεργάτη του και τον παρουσιαστή του Live Tonight.

Στον αέρα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” βγήκε, με σύνδεση μέσω skype, ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, απάντησε και σε ερώτηση του Παύλου Σταματόπουλου για το θέμα μεταξύ Κανάκη – Αρναούτογλου, σχετικά με την παρθενογένεση στην ελληνική τηλεόραση.

«Έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο θέμα με την παρθενογένεση στην ελληνική τηλεόραση. Φαντάζομαι έχεις ακούσει αυτή τη διαφωνία που είχαν ο Αντώνης Κανάκης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε σχέση με αυτές τις εκπομπές, τις βραδινές. Εσύ τι πιστεύεις σε σχέση με το θέμα αυτό; Υπάρχει παρθενογένεση ή ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που τον εκφράζει περισσότερο;», ρώτησε ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Όλα αυτά τα κόνσεπτ υπάρχουν και διαφοροποιούνται κάθε φορά από αυτόν που τα παρουσιάζει. Οπότε, δεν είναι τίποτα από όλα αυτά καινούργιο, ούτε νομίζω ότι κάποιος παίρνει από κάποιον…

Εν πάση περιπτώσει, δεν είναι και της εποχής, έχω την αίσθηση, μου φαίνεται εντελώς άκαιρο να ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα. Είναι κάτι που πραγματικά ούτε με προβλημάτισε ούτε με απασχόλησε ιδιαιτέρως», είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο Σωτήρης Καλυβάτσης φιλοξενήθηκε μέσω skype και στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου Live Tonight. Ο ηθοποιός εκεί μίλησε για το πως βιώνει την καραντίνα, τις νέες του συνήθειες στο σπίτι, ενώ πήρε μέρος και σε ένα από τα παιχνίδια που πραγματοποιεί η εκπομπή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments