Lifestyle

Η Κατερίνα Στικούδη έπιασε το πιάνο και μας απογείωσε [vid]

Η Κατερίνα Στικούδη έπιασε το πιάνο και μας απογείωσε [vid]
Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του My Style Rocks έχει τον τρόπο να ξεσηκώνεις με μια της σκέψη τον ανδρικό πληθυσμό.

Δεν είναι μυστικό πως η Κατερίνα Στικούδη αρέσκεται να εκτοξεύει κατακόρυφα τον δείκτη της θερμοκρασίας, μέσω των ιδιαιτέρως σέξι φωτογραφιών της στο Instagram. Για τον λόγο αυτό άλλωστε θεωρείται μία από τις πιο καυτές παρουσίες στο χώρο της ελληνικής showbiz, έχοντας στο ‘’παλμαρέ’’ της μπόλικες καυτές και εντυπωσιακές στιγμές.

Το ιδιαιτέρως καλλίγραμμο σώμα που διαθέτει δικαιολογείται απόλυτα αν κάποιος ψάξει το παρελθόν της και το βιογραφικό της, μιας και από πολύ μικρή ηλικία ασχολείται με τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα με την κολύμβηση. Μάλιστα, εκπροσωπώντας τον ΠΑΟΚ το 2001, κατέκτησε τη 5η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Σε ότι αφορά την επαγγελματική της ταυτότητα, η Κατερίνα Στικούδη έχει αποδειχθεί ιδιαιτέρως πολύασχολη, αφού έχει περάσει από πολλές κατηγορίες. Στο χώρο της showbiz συστήθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας της ως μοντέλο, παίρνοντας μέρος στα καλλιστεία του 2005, λαμβάνοντας τον τίτλο της Μις Ελλάδας.

Από τότε άρχισε να πραγματοποιεί διάφορες φωτογραφίσεις, ενίοτε ποζάροντας με απειροελάχιστα ρούχα, παρουσιάζοντας ενώπιον όλων το άκρως θεαματικό σέξι σώμα της. Την ίδια στιγμή επεδίωξε να δοκιμάσει τις δυνατότητες της και στο χώρο της τηλεόρασης. Είτε ως ηθοποιός, είτε ως παρουσιάστρια, έναν τίτλο που διατηρεί μέχρι και σήμερα, ούσα οικοδέσποινα στην εκπομπή μόδας του ΣΚΑΙ ‘’MyStyleRocks’’.

Μία της επαγγελματική επιλογή που σήκωσε μπόλικη… σκόνη, αποτέλεσε η ενασχόληση της με το τραγούδι, καθώς δέχθηκε αρκετή κριτική σε σχέση με το είδος των τραγουδιών που ερμήνευσε. Η ίδια φυσικά δεν πτοήθηκε, με αποτέλεσμα να συνεχίζει μέχρι και σήμερα να ερμηνεύει.

Πρόσφατα, αποφάσισε να λάβει κι εκείνη μέρος σε μία διαδικτυακή μόδα που ξεκίνησε λόγω της καραντίνας και του κορωνοιού. Πιο συγκεκριμένα, είναι αρκετά σύνηθες ελκυστικές παρουσίες να ερμηνεύουν παίζοντας πιάνο. Μόνο που συνηθίζουν εκείνη τη στιγμή να φορούν απειροελάχιστα ρούχα. Θα μπορούσε λοιπόν η Κατερίνα Στικούδη να αντισταθεί στον σχετικό πειρασμό; Προφανώς και όχι. Φόρεσε λοιπόν μία ολόστενη μπλούζα, τόνιζε το εντυπωσιακό και άκρως εκθαμβοτικό της στήθος, και ξεκίνησε να ερμηνεύει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments