Αθλητισμός

Τζάροντ Τζόουνς Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρονται για τον Αμερικανό οι “πράσινοι”

Τζάροντ Τζόουνς Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρονται για τον Αμερικανό οι “πράσινοι”
Τζάροντ Τζόουνς Παναθηναϊκός: Δημοσίευμα από το εξωτερικό θέλει τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τζάροντ Τζόουνς.

Τζάροντ Τζόουνς Παναθηναϊκός: Έφτασε η εποχή που τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν. Ένα από αυτά θέλει τον Παναθηναϊκό να έχει στη λίστα του τον Τζάροντ Τζόουνς  της Νταρουσάφακα. Συγκεκριμένα, το ισραηλιτικό «Sports Rabbi» αναφέρει πως το “τριφύλλι” δείχνει ενδιαφέρον για την περίπτωση του παίκτη χωρίς ωστόσο βέβαια να αναφέρει αν υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω ιστοσελίδα δέχεται δριμεία κριτική αναφορικά με την αξιοπιστία των δημοσιευμάτων της. Δείτε παρακάτω το δημοσίευμα:

Ο Τζόουνς, είναι γεννημένος στις 24 Μαΐου 1990 και έχει ύψος 2.06μ.. Είναι Αμερικανός και έχει ουγγρικό διαβατήριο. Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Μπολ Στέιτ και το 2017 – 2018 είχε αγωνιστεί στην Καρσίγιακα μετρώντας 17 πόντους, 6,1 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ με την τουρκική ομάδα στην TBL, το τουρκικό Πρωτάθλημα, ενώ στο Basketball Champions League είχε 18,8 πόντους, 6,6 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ.

Νωρίτερα, ένα χρόνο πριν δηλαδή, είχε παίξει στο Πέζαρο όπου έκανε το “ξεπέταγμα” με μέσους όρους 19,2 πόντους και 10,1 ριμπάουντ. Πέρασε και από το Πρωτάθλημα Ουγγαρίας πριν πάει στην Ιταλία, έπαιξε για δύο ομάδες κι εν τέλει πήρε και ουγγρικό διαβατήριο. Πρόκειται για αθλητικό παίκτη με καλό σουτ, αφού σούταρε με 40,9% στο τρίποντο στο Champions League με την τουρκική ομάδα, ενώ είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό και το καλοκαίρι του 2018. Την φετινή σεζόν με τη φανέλα της Νταρουσάφακα μέτρησε κατά μέσο όρο 10,7 πόντους και 4,8 ριμπάουντ στο τούρκικο πρωτάθλημα και 9,8 πόντους και 6,2 ριμπάουντ στο Eurocup.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments