Διεθνή

Σακίλ Ο’Νιλ: Η φωτογραφία των ποδιών του δεν είναι ό,τι καλύτερο για να ξεκινήσει η μέρα σου

Σακίλ Ο’Νιλ: Η φωτογραφία των ποδιών του δεν είναι ό,τι καλύτερο για να ξεκινήσει η μέρα σου
Σακίλ Ο’Νιλ: Ο πρώην μπασκετμπολίστας ανέβασε στα Social Media μια φωτογραφία των ποδιών του και το θέαμα δεν είναι τόσο ευχάριστο.

Σακίλ Ο’Νιλ: Ο Αμερικανός είναι ένας από τους καλύτερους σέντερ που αγωνίστηκαν στο NBA τα τελευταία χρόνια. Μπορεί μέσα στα παρκέ να τον βλέπαμε να κυριαρχεί στις ρακέτες, ωστόσο η ζωή ενός ανθρώπου αυτού του ύψους δεν είναι εύκολη στην καθημερινότητά της. Η περίοδος της καραντίνας έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Από την πανδημία επηρεάστηκαν τα…πόδια του Σακίλ Ο΄Νιλ.

Ο πρώην αθλητής και νυν dj δεν έδειξε να ντρέπεται για τα πόδια του. Έβγαλε μια φωτογραφία και μας ενημέρωσε ότι πρέπει να κάνει κάτι για τα νύχια του που έχουν γίνει προέκταση των δαχτύλων του. “Χρειάζομαι οπωσδήποτε να κάνω κάτι για τα πόδια μου, θα τα φροντίσει κανείς;” έγραψε ο Σακ στο instagram ανεβάζοντας την σχετική φωτογραφία. Δεν ήταν λίγοι που σχολίασαν ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα κρατάμε για τον εαυτό μας.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

Σακίλ Ο’Νιλ: Σύντομο βιογραφικό

Ο Σακίλ Ο’Νιλ (Shaquille Rashaun O’Neal, 6 Μαρτίου 1972) είναι Αμερικανός πρώην καλαθοσφαιριστής, πρώην ράπερ και νυν αναλυτής στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Inside the NBA. Έχει ύψος 2,16 και αγωνιζόταν στη θέση του σέντερ. Με βάρος 147 κιλά ήταν ένας από τους βαρύτερους παίκτες που έχουν παίξει ποτέ στο ΝΒΑ.

Μετά την καριέρα του στο Louisiana State University, ο Ο’Νιλ επιλέχθηκε από τους Ορλάντο Μάτζικ στην πρώτη γενική επιλογή στο ντραφτ του ΝΒΑ το 1992. Γρήγορα έγινε ένας από τους κορυφαίους σέντερ στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας το βραβείο Rookie of the Year την σεζόν 1992-93 και αργότερα οδηγώντας την ομάδα του στους τελικούς του NBA το 1995. Μετά από τέσσερα χρόνια με τους Μάτζικ, υπέγραψε ως ελεύθερος παίκτης με τους Λος Άντζελες Λέικερς το 1996.

  • Κέρδισε τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα το 2000, 2001, και το 2002.
  • Μέτα από κόντρα του με τον Κόμπι Μπράιαντ, πωλήθηκε στους Μαϊάμι Χιτ το 2004, και το τέταρτο πρωτάθλημα NBA ακολούθησε το 2006.
  • Στα μέσα της σεζόν 2007-2008 πήρε μεταγραφή στους Φοίνιξ Σανς.
  • Μετά από ενάμιση σεζόν με τους Σανς, την σεζόν 2009-10 έγινε παίκτης των Κλίβελαντ Καβαλίερς.
  • Ο Ο ‘Νιλ έπαιξε για τους Μπόστον Σέλτικς τη σεζόν 2010-11 πριν από την αποχώρησή του το 2011.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments