Αθλητισμός

Ρόμπερτ Μακ μεταγραφή: Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα

Ρόμπερτ Μακ μεταγραφή: Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα
Ρόμπερτ Μακ μεταγραφή: Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ ρίχνει γέφυρες επιστροφής στην Ελλάδα.

Ρόμπερτ Μακ μεταγραφή: Πριν μερικά χρόνια ο έμπειρος εξτρεμ ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Οι εμφανίσεις του ήταν εξαιρετικές και σύντομα έγινε ένας από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα μας. Αυτό τον έβαλε στις λίστες πολλών Ευρωπαϊκών ομάδων. Τελικά η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έβγαλε από τα ταμεία της ένα σημαντικό ποσό για να τον αποκτήσει.

Η καριέρα του Ρόμπερτ Μακ στη Ρωσία δεν ήταν όπως την είχε φανταστεί. Για την ακρίβεια είναι πολλά σκαμπανευάσματα. Μάλιστα η Ζενίτ τον παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού στο ΠΑΟΚ για έξι μήνες. Ο Σλοβάκος δεν εντυπωσίασε με την απόδοση του και ο “δικέφαλος” δεν προχώρησε σε κίνηση για την αγορά του με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Ζενίτ.

Ψάχνεται για επιστροφή ο Μακ

Το συμβόλαιο του Μακ ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες κάτι που σημαίνει ότι είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πριν μερικούς μήνες υπήρχαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Μακ έχει προταθεί στην ΑΕΚ. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας εξέτασαν την περίπτωση του, αλλά υπήρχε απόσταση στο οικονομικό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Μακ θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στη χώρα μας πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρα του. Ο μάνατζερ του τον έχει προτείνει σε ομάδες από τη Super League ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να επιστρέψει. Ωστόσο θα πρέπει να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις καθώς δύσκολα θα βρει τα χρήματα που έπαιρνε στη Ρωσία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments