Lifestyle

Κρυσταλλία: Το απρόοπτο που είχαν πάνω στη σκηνή του J2US οι δύο παίκτες [vid]

Κρυσταλλία: Το απρόοπτο που είχαν πάνω στη σκηνή του J2US οι δύο παίκτες [vid]
Κρυσταλλία: Ως άτυχη μπορεί να χαρακτηριστεί η εμφάνιση του Λεωνίδα Καλφαγιάννη και της Κρυσταλλίας στο Just The 2 Of Us, καθώς ο ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπος και με ένα ακόμα πρόβλημα, όπως ανέφερε.

Κρυσταλλία: Το τεχνικό πρόβλημα στο live του Λεωνίδα Καλφαγιάννη με την Κρυσταλλία για το J2US έφερε αρνητική κριτική. Ως άτυχη μπορεί να χαρακτηριστεί η εμφάνιση του Λεωνίδα Καλφαγιάννη και της Κρυσταλλίας στο Just The 2 Of Us, καθώς ο ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπος και με ένα ακόμα πρόβλημα, όπως ανέφερε.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του Believer των Imagine Dragons ο Λεωνίδας δεν άκουγε καλά τη μουσική διότι του έφυγε το μικρόφωνο με αποτέλεσμα να έχει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα από εκείνο που θα ήθελε. «Δεν άκουγε καλά, δεν ήταν καλός», σχολίασαν οι κριτές, λαμβάνοντας υπόψιν την παραπάνω συνθήκη. Η Δέσποινα Βανδή τόνισε από την πλευρά της πως ερμήνευσαν ένα έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολο τραγούδι, το οποίο δεν έπρεπε να του έχει δοθεί.

Ωστόσο σημειώνεται πως η Χριστίνα Παππά και ο Κωνσταντίνος Φραντζής είναι το ζευγάρι που αποχώρησε αργά το βράδυ του Σαββάτου από το J2US του Open, το οποίο επέστρεψε υπό αυστηρές υγειονομικές συνθήκες ασφάλειας, λόγω του κορωνοϊού, αλλά και με την παρουσία λοιμωξιολόγου στο studio.

H Χρ. Παππά φάνηκε αρκετά πικραμένη μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της (μαζί με τον Κ. Φραντζή) και δε δίστασε να διατυπώσει αιχμές.«Ούτε εμείς θέλαμε να φύγουμε, αλλά κάποιος έπρεπε να φύγει. Είμαι σίγουρη ότι ούτε οι κριτές ήθελαν να φύγουμε εμείς σήμερα, ούτε ο κόσμος ήθελε, αλλά δεν ξέρω τι έχει γίνει, είναι περίεργο», δήλωσε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Δείτε την εμφάνιση και την κριτική του ζευγαριού στο σόου στο ακόλουθο βίντεο:

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments