Video

J2US Τρύφωνας Σαμαράς: Έντονη κριτική από την Δέσποινα Βανδή και τον Σταμάτη Φασουλή

J2US Τρύφωνας Σαμαράς: Έντονη κριτική από την Δέσποινα Βανδή και τον Σταμάτη Φασουλή
J2US Τρύφωνας Σαμαράς: Η επιλογή του γνωστό κομμωτή να φορέσει φουστανέλα προκάλεσε την αντίδραση της Δέσποινας Βανδή και του Στμάτη Φασουλή.

J2US Τρύφωνας Σαμαράς: Το βράδυ του Σαββάτου το Just the 2 Of Us επέστρεψε στην Ελληνική τηλεόραση. Ο Τρύφωνας Σαμαράς ανέβηκε στην σκηνή παρέα με τη Χαρά Βέρρα και τραγούδησαν μαζί το “Βγάλε το μαντίλι”. Ο γνωστός κομμωτής φόρεσε φουστανέλα κάτι που όπως φάνηκε δεν άρεσε στους κριτές. Ειδικότερα η Δέσποινα Βανδή και ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε με σκληρά λόγια για την εμφάνιση του Σαμαρά.

«Όλο αυτό που είδα δεν το βρίσκω χαριτωμένο, δεν μου αρέσει. Είπες ένα παραδοσιακό τραγούδι, φορώντας μια παραδοσιακή φουστανέλα… Για τη δική μου αισθητική όλο αυτό δεν μου ταιριάζει. Μην το ξανακάνεις με το να ακουμπάς στην παράδοση. Σε οτιδήποτε άλλο μπορείς να κάνεις ότι θέλεις», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία στην ελληνική μουσική και στην ελληνική παραδοσιακή μουσική. Την επόμενη φορά που θα ακουμπήσεις ένα τραγούδι παραδοσιακό, οι επιλογές σου πρέπει να είναι τέτοιες ώστε να φαίνεται ότι δεν το κοροϊδεύεις. Είναι εμπαιγμός αυτό το πράγμα. Θες να μιλήσουμε σοβαρά; Δεν είναι σωστό αυτό ούτε για σένα, ούτε για τους ανθρώπους που μπορεί να σημαίνει πολλά η φουστανέλα. Πρόσεχε γιατί μπορεί να “καείς” από μόνος σου. Πρόσεχε λίγο, ειδικά ότι έχει σχέση με την ελληνική παράδοση», πρόσθεσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments