Ελλάδα

Άρση μέτρων: Ξανά ουρές έξω από τις τράπεζες

Άρση μέτρων: Ξανά ουρές έξω από τις τράπεζες
Άρση μέτρων: Για ακόμη μία ημέρα έχουν σχηματιστεί ουρές έξω από τράπεζες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Καλύτερη η εικόνα στην ΕΥΔΑΠ.

Άρση μέτρων: Τρίτη μέρα που τα μέτρα για τον κορωνοϊό έχουν αρθεί και η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη τόσο στους δρόμους, όσο και στα καταστήματα. Σήμερα, στις τράπεζες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν δημιουργηθεί μεγάλες ουρές. Βελτιωμένη είναι ωστόσο, η κατάσταση έξω από την ΕΥΔΑΠ, όπου χθες είχαν σχηματιστεί τεράστιες ουρές και η αναμονή έφτανε έως και τα 45 λεπτά.

Γύρω στις 8 το πρωί, περίμεναν για να εξυπηρετηθούν περίπου 13 άτομα, κρατώντας τις σχετικές αποστάσεις και φορώντας μάσκες. Η είσοδος στην ΕΥΔΑΠ γίνεται μετά από θερμομέτρηση.

Σήμερα λειτουργούν όλα τα ταμεία του καταστήματος της ΕΥΔΑΠ (την Τρίτη λειτουργούσαν τα δυο) ενώ έχει ληφθεί απόφαση διεύρυνσης του ωραρίου λειτουργίας για να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι πολίτες. Στην εξομάλυνση της κατάστασης συνέβαλε αποφασιστικά και η διαβεβαίωση του αρμόδιου υπουργού, Κώστα Καραμανλή, πως δεν θα κοπεί σε κανέναν καταναλωτή το νερό.

Αντιθέτως, μετ’ εμποδίων γίνεται η εξυπηρέτηση των πολιτών στις τράπεζες. Σε υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης, δεκάδες άτομα βρίσκονται συγκεντρωμένα έξω από υποκατάστημα περιμένοντας να εξυπηρετηθούν. Πολίτης κατήγγειλε στην κάμερα ότι λειτουργεί μόνο ένα ταμείο και γι’ αυτό σχηματίζεται ουρά. Οι πολίτες που περιμένουν απ’ έξω κρατούν ωστόσο σε γενικές γραμμές τις αποστάσεις και οι περισσότεροι φορούν μάσκα.

Χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω πλάνα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments