Video

Ράδιο Αρβύλα βίντεο Θεία Κοινωνία: «Βράζει» το Twitter για το σατιρικό σκετσάκι

Ράδιο Αρβύλα βίντεο Θεία Κοινωνία: «Βράζει» το Twitter για το σατιρικό σκετσάκι
Ράδιο Αρβύλα βίντεο Θεία Κοινωνία: Πολλά αρντηικά σχόλια στο Twitter έχει προκαλέσει το βίντεο των Ράδιο Αρβύλα όπου σατιρίζουν τη Θεία Κοινωνία εν μέσω πανδημίας.

Ράδιο Αρβύλα βίντεο Θεία Κοινωνία: Σάλο στο Twitter έχει προκαλέσει το βίντεο των Ράδιο Αρβύλα για τη Θεία Κοινωνία. Το συγκεκριμένο σκετσάκι προβλήθηκε από το κανάλι τους στο YouTube, αν και τώρα δεν είναι διαθέσιμο. Το θέμα του βίντεο είχε να κάνει με τις εκκλησίες και τη Θεία Κοινωνία εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πολλοί χρήστες στο Twitter είναι εξοργισμένοι με τον τρόπο που ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του επέλεξαν να σατιρίσουν τα μέτρα απαγόρευσης στις εκκλησίες, για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Άλλοι βέβαια στηρίζουν τη σάτιρα, αν και φαίνεται να είναι λιγότεροι.

Στο σατιρικό βίντεο που πλέον έχει κατέβει από το Youtube, όπως είπαμε και παραπάνω, πιστοί βρίσκονται σε σειρά μέσα στο ναό και ενώ βήχουν ο πάτερ τους κοινωνεί κανονικά. Όταν φτάνει η σειρά του Αντώνη Κανάκη για να λάβει τη Θεία Κοινωνία ρωτάει τον παπά: «Πάτερ σίγουρα;» και εκείνος με σιγουριά του απαντά ναι. Τρεις μέρες αργότερα ο Αντώνης Κανάκης εμφανίζεται άρρωστος και με βήχα στο κρεβάτι. Ο ίδιος μιλάει στον Θεό και του λέει: «Αχ Θεέ μου, γιατί με εγκατέλειψες;».

Πολλοί από τους χρήστες κάνουν λόγο για βλασφημία, ενώ άλλοι βρίσκουν το σκετς «εμετικό».

Δείτε ορισμένες από τις αντιδράσεις

Επίθεση στο σατιρικό βίντεο έκανε και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης έγραψε σε ανάρτησή του: «Βλασφημία κατά της Θείας Κοινωνίας από τους “Ράδιο ξεφτίλα” τα “παιδάκια της Φούρκας” και “αγαπητικοί της μπούργκας”! Κάντε το αν τολμάτε για Ισλάμ!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments